EXCLUSIV| Dana Budeanu, atac fără precedent la adresa lui Klaus Iohannis: ”Păi ce el are copii? El știe ce e aia să crești un copil”

Dana Budeanu tună și fulgeră! Creatoarea de modă a vorbit în exclusivitate la România TV, despre Legile Educației și haosul creat de greva profesorilor. În cadrul emisiunii ”Punctul Culminant”, moderată de jurnalistul Victor Ciutacu, vedeta a lansat un atac fără precedent la adresa președintelui Klaus Iohannis.

23 mai 2023, 23:17
EXCLUSIV| Dana Budeanu, atac fără precedent la adresa lui Klaus Iohannis: ”Păi ce el are copii? El știe ce e aia să crești un copil”
EXCLUSIV| Dana Budeanu, atac fără precedent la adresa lui Klaus Iohannis: ”Păi ce el are copii? El știe ce e aia să crești un copil”

Dana Budeanu, atac fără precedent la adresa lui Klaus Iohannis. Dana Budeanu este de părere că salariile profesorilor trebuie să crească. Însă, creatoarea de modă a subliniat faptul că doar dascălii care merită trebuie să beneficieze de creșteri salariale.

Citește și EXCLUSIV| Dana Budeanu șterge pe jos cu liderii sindicatelor din învățământ: ”Acești lideri de sindicat care nu reprezintă pe nimeni”

Dana Budeanu, atac fără precedent la adresa lui Klaus Iohannis

”Voi ați auzit vreun lider sindical care a protestat față de faptul că legile educației au trecut în halul în care au trecut. Bă, în ultimul hal! Împotriva copiilor, împotriva părinților, împotriva întregului sistem care este distrus. Pe parcursul ultimilor 15 ani au crescut salariile profesorilor, eu sunt pro să le crească, cui merită. Au crescut salariile de 3-4 ori. Am înțeles că de aia e sistemul în derivă și în ultimul hal pentru că nu cresc acum salariile. Deci de mâine dacă cresc salariile tot sistemul se repară. Vin profesorii, facem revoluție, toți copiii ies de zece. Sau ce se întâmplă? În ultimele dăți când au crescut salariile cu ce s-a îmbunătățit sistemul de învățământ din România? Cum s-a îmbunătățit pentru copii noștri acest sistem? Vă spun eu: nu s-a îmbunătățit, a fost distrus”, a spus Dana Budeanu, în exclusivitate la România TV.

Mai mult, creatoarea de modă a lansat un atac fără precedent la adresa președintelui Klaus Iohannis și a șters pe jos cu proiectul său de suflet ”România educată”.

”Acest proiect „România educată” este exclusiv proiectul lui Klaus Iohannis. Exclusiv! Felicitări! Aduce progresismul în sistem. Ce să aducă? Păi ce el are copii? El știe ce e aia să crești un copil, să predai copilul la școală și sistemul să ți-l educe și să vină acasă…el nu are acest barometru. Ca să înțelegeți mascarada și că nu este despre profesori și că sunteți folosiți așa cum sunt folosite toate categoriile din România, de către sindicaliști. Sindicaliștii care sunt întorși cu cheia. Tu ai auzit din gura vreunui lider sindical „Deca” sau din gura vreunui lider sindical „Iohannis”?”, a conchis Dana Budeanu.

Citește și Grădinescu, pe contraatac: Mă gândesc că se uită copii şi când Dana Budeanu le întreabă pe vegane: „Voi în gură nu băgați orice, nu luați în gură carne?”