Au lăsat-o nervii: Amanta căpitanului de pe Costa Concordia a avut o izbucnire în direct, la televiziune

Amanta din Republica Moldova, Domnica Cemortan, a căpitanului Francesco Schettino, acuzat pentru naufragiul pachebotului Costa Concordia, a răbufnit în direct, la televiziunea italiană.

RomaniaTV.net
14 oct. 2011, 17:26
Au lăsat-o nervii: Amanta căpitanului de pe Costa Concordia a avut o izbucnire în direct, la televiziune

Tânăra moldoveancă, Domnica Cemortan s-a enervat cumplit în momentul în care gazda emisiunii a legat tragedia Concordiei de relaţia acesteia cu comandantul navei.

„Ştiu că ai o fetiţă de 4 ani, ştiu că ai avut parte şi de o adevărată dramă cu tatăl tău care a murit înecat… vom vorbi şi despre asta”, a abordat-o gazda emisiunii pe Domnica.

Tânăra s-a enervat însă. „Nu văd legătura dintre relaţia mea cu el şi moartea celor 32 de oameni… Eu am murit de două ori atunci, pe 13 ianuarie… De ce îmi spui de cei 32 de oameni care au murit? De ce mă acuzi de moartea lor? Toţi îmi spun că au murit 32 de oameni. Şi eu aproape că am murit. Ce vreţi voi, italienii, de la mine?”, a izbucnit amanta căpitanului vasului Costa Concordia, care este acuzat de tragedia în urma căreia au murit înecaţi 32 de oameni, în data de 13 ianuarie 2012, potrivit România TV.

Căpitanul Schettino, care a abandonat nava în loc să aibă grijă de evacuarea pasagerilor, este judecat acum de instanţa italiană pentru producerea naufragiului şi abandonarea navei.

Iniţial, Domnica Cemortan a negat că ar fi avut o relaţie cu Schettino şi chiar a ameninţat presa italiană cu procese pentru calomnie. După ce a minţit aproape doi ani, moldoveanca a recunoscut, constrânsă de instanţă, că era amanta căpitanului şi că în clipa dezastrului se afla cu el, pe punte.