Au mâncat pe săturate, iar la final nota de plată i-a lăsat cu gura căscată! Câți bani au lăsat doi turiști români la o tavernă din Grecia

Grecia este, fără doar și poate, destinația favorită a turiștilor români, care în ultimii ani au luat cu asalt litoralul elen. Însă, din păcate, în ultima vreme, foarte mulți români s-au gândit de două ori înainte să își planifice concediile în țara lui Zorba și asta din cauza poveștilor unor conaționali care au avut ghinionul să lase bani grei la tavernele din stațiunile, unde au fost cazați.

30 iul. 2023, 16:25
Au mâncat pe săturate, iar la final nota de plată i-a lăsat cu gura căscată! Câți bani au lăsat doi turiști români la o tavernă din Grecia
Au mâncat pe săturate, iar la final nota de plată i-a lăsat cu gura căscată!

Au mâncat pe săturate, iar la final nota de plată i-a lăsat cu gura căscată! Cu toate acestea, sunt foarte mulți români care au plătit și prețuri decente la tavernele grecești. Este și cazul a doi turiști români care au mâncat și băut pe săturate, iar la final nota de plată i-a lăsat cu gura căscată.

Citește și Nici Grecia nu mai e ce a fost. Consumația minimă de persoană impusă de o tavernă i-a revoltat pe turiștii români: „Cu părere de rău, după 15 ani, nu mai dorim să venim pe această insulă”

Au mâncat pe săturate, iar la final nota de plată i-a lăsat cu gura căscată!

Aceștia au mers în vacanță în Katakolon, Peloponez, iar într-una din zile au oprit să mănânce la o tavernă, unde au consumat diverse preparate grecești pentru care au plătit suma de 60,3 euro, echivalentul a  300 de lei, în bani românești.

„Pâine, apă, horta, tyrokafteri, tzatziki, cartofi prăjiți, sardine, calamar, o carafă de vin alb 500 ml, o apă minerală, 2 carafe de tzipuro, 3 sticle de pepsi și desertul din partea casei”, a scris românul în dreptul unei fotografii cu nota de plată pe care a postat-o pe un grup destinat iubitorilor de vacanțe în Grecia.

Postarea românului a stârnit foarte multe reacții din partea internauților care au subliniat că nu există termen de comparație între serviciile din Grecia și cele din România.

„Prețurile în mare parte din Grecia sunt echivalente cu cele din centrul orașelor turistice din România (Brașov, Timișoara, Sibiu, Oradea, Cluj, etc.). În Brașov, prin centru și nu numai, la orice terasă, trattorie, restaurant mid-range, o salată 6-8 Euro, un maincourse e în jur de 8-12 Euro, pizza 7-10 Euro, pastele începând cu 7 Euro, o bere locală craft 4-5 Euro, o cafea 2 Euro. Cazările decente încep tot de la 50-70 euro/noapte. Doar Grecia ne lipsește cu ale sale ape turqoise, cu țărmurile stâncoase, cu sutele de situri arheologice, cu sutele de orășele turistice, cu zecile de insule și insulițe. Nu există termen de comparație între ce oferă Grecia din punct de vedere turistic și ce oferă România. Nu cred că avem nici 10% din atracțiile țării de la Marea Egee”, a scris un internaut.

Citește și Românul care a plecat cu Tico în Grecia a devenit viral pe Facebook. Câte lucruri a înghesuit în portbagaj: „E misto senzația să plutești pe apă”