Horoscop: Au noroc cu carul. 3 zodii care se îmbogăţesc rapid în 2018

In 2018, pe nativii din urmatoarele 3 zodii ii loveste brusc norocul. Se trezesc cu atat de multi bani pe mana incat ajung sa nu mai stie ce sa faca cu ei. Se vor bucura de sume frumusele in conturi, care le vor permite sa faca tot ceea ce isi doresc. Pur si simplu sunt ocrotiti de astre!

03 nov. 2017, 08:54
Horoscop: Au noroc cu carul. 3 zodii care se îmbogăţesc rapid în 2018

Iata cele 3 zodii ale caror bugete vor creste zdravan.

Leu

Faci cum faci si dai de bani. Unii munciti, altii castigati pur si simplu fara prea mari eforturi. Este un an foarte norocos la acest capitol. Iar dpiritul tau competitiv te indeamna sa-ti inmultesti banii investind intr-o afacere bine gandita, cu bataie pe termen lung. Vei vedea ca daca iti dai interesul, si rezultatele financiare vor fi pe masura. In august joci putin la risc si vei avea tendinta sa arunci sume mari si sa te implici in afaceri nesigure, dar castigurile nu se vor lasa asteptate.

Citeşte şi Horoscop noiembrie 2017. Cum stai cu banii în ultima lună de toamnă

Fecioara

Anul 2018 aduce schimbari importante la capitul financiar. Te poti considera o norocoasa. Vei vedea dintr-odata lumea cu alti ochi, iti vor veni o multime de idei de afaceri si vei avea un fler comercial crescut. Actioneaza si nu vei regreta. Planurile tale au o anvergura nemaintalnita, iti propui sa ajungi sus si reusesti. Culmea e ca atragi banii ca un magnet si aici poate fi vorba inclusiv de un castig neasteptat, spre exemplu la loterie. De aceea, e indicat sa joci cat mai des, insa sume mici.

Citeşte şi Horoscop lunar Astrocafe noiembrie 2017: Final de relaţie pentru o zodie

Capricorn

Te afli pe o panta ascendenta din punct de vedere profesional inca de la sfarsitul lui 2017, insa in anul urmator parca pur si simplu infloresti. Sefii te vad cu ochi buni, iar asta iti confera entuziasm si energie ca sa te avanti cat mai sus. Nu-ti ramane decat sa iei taurul de coarne. Pe masura ce descoperi noi oportunitati incepi sa nu te mai multumesti cu putin. Astfel ca 2018 iti va aduce bunastare materiala. Ai sansa unui castig nesperat dintr-o mostenire pe care n-ai luat-o niciodata in calcul.