PROSTIE Au pus copilul în maşina de spălat după ce au citit un afiş că aceasta spală haine de copii

Un cuplu a fost la un pas de tragedie dintr-o prostie demnă de cartea recordurilor. Un cuplu american aflat într-o spălătorie publică împreună cu copilul lor care stătea în cărucior, l-a pus pe micuţ  într-o maşină de spălat, după ce, într-un colţ al spălătoriei văzuse un afiş care informa că acolo se pot spăla şi hainele copiilor.

RomaniaTV.net
19 mai 2012, 15:19
PROSTIE Au pus copilul în maşina de spălat după ce au citit un afiş că aceasta spală haine de copii

Femeia era la mesele unde se triau hainele pentru a fi puse în maşini. La un moment dat, la marginea rândului de maşini de spălat, bărbatul a citit un afiş, care informa că se pot spăla haine de copii: „Spălat copii 2,95 dolari” – „Junior wash $2,95”, în original. Chiar dacă exprimarea din afiş nu era direct, se subînţelegea că este vorba despre îmbrăcăminte pentru copii.

El a interpretat literal informaţia, i-a arătat-o şi soţiei lui care încă tria îmbrăcămintea la o masă şi, fără să mai stea pe gânduri, a înşfăcat micuţul din cărucior, care îşi cam pierduse răbdarea şi l-a băgat în maşină, închizând hubloul. Maşina a pornit programul, iar când cuplul a văzut că tamburul a început să se rotească din ce în ce mai repede, a intrat în panică.

Bărbatul şi femeia au început să tragă de uşă, fără să le treacă prin cap să decupleze maşina de spălat de la priză. Nici mecanicul spălătoriei, care venise acolo alertat de agitaţia şi ţipetele celor doi părinţi disperaţi, nu a reacţionat prompt de prima oară.

Din fericire, au intervenit nişte clienţi cu prezenţă de spirit şi au scos cablul de alimentare cu curent electric al maşinii, până nu a fost prea târziu. Copilul a avut mare noroc că nu a murit şi nici nu a suferit traumatisme severe.

Episodul a fost înregistzrat de camerele de supraveghere şi postat pe YouTube şi a făcut 26.000 de vizite.