Au trecut 14 ani de când Fănica, regretata soție a lui Florin Salam, a murit. Fratele ei a transmis un mesaj răvășitor: „Nu te mai văd, nu te mai aud”

S-au împlinit 14 ani de când regretatat soție a lui Florin Salam, Fănica, s-a stins din viață. Fratele ei încă nu poate trece peste durerea imensă.

13 apr. 2023, 08:42
Au trecut 14 ani de când Fănica, regretata soție a lui Florin Salam, a murit. Fratele ei a transmis un mesaj răvășitor: „Nu te mai văd, nu te mai aud”
14 ani de când a murit Fănica, regretata soție a lui Florin Salam

Fănica a murit în urmă cu 14 ani, pe data de 12 aprilie 2009. Pentru că nu au uitat-o niciodată pe mama lor, Dani Stoian și Betty Salam postează din când în când poze cu ea pe rețelele sociale. Fratele ei, Florin Albu, trece prin clipe dureroase și a postat un mesaj  în amintirea ei, pe Facebook.

Florin a postat o amintire, o imagine cu Fănica, dar și un mesaj prin care amintește că în urmă cu 14 ani regretata soție a lui Florin Salam s-a dus la ceruri.

Citește și: Dani, fiul lui Florin Salam, se însoară. Când va avea loc marele eveniment: „În sfârșit, se întâmplă”

Acesta a menționat cât de dor îi este de Fănica, că îi simte lipsa și că ar vrea să o mai audă și o să o mai vadă din nou.

„Surioara mea, 14 ani se fac astăzi de când nu te mai văd, nu te mai aud. Mi-e dor de tine, de vorba ta, de iubirea ta de soră”, a scris Florin Albu.

În urmă cu un an, Florin făcea confesiuni emoționante despre sora lui, Fănica. El a vorbit despre durerea pe care o poară în suflet, având numai cuvinte de laudă la adresa ei. Anul trecut, Florin Salam nu ar fi putut ajunge la cimitir pentru că era plecat în Germania.

Citește și: Florin Salam, reacţie vehementă după ce a fost pus la zid de fani. „Eu am cea mai frumoasă familie!”

„Simt durere în suflet, până vom ajunge și noi, familia, acolo unde este ea. Nu avem cum să uităm niciodată cât vom trăi pe acest Pământ… frații ei, părinții ei, copiii ei, e greu… e foarte greu. Pentru tot ce înseamă familia Fănicăi, inclusiv copiii ei, pentru noi, Fănica a fost o prințesă, o soră iubitoare, o mamă iubitoare, miloasă, sufletistă, ea ne-a iubit pe toți, pe fiecare”, spunea Florin Albu în urmă cu un an la Antena Satrs, potrivit spynews.ro.

În urmă cu un an, fratele Fănicăi se pregătea să meargă alături de Betty și Dani, copiii surorii lui cu Florin Salam, la cimitir.