Au trecut NOUĂ ani de la MOARTEA Laurei Stoica. Ultimele declaraţii ale vedetei

S-au împlinit nouă ani de când Laura Stoica împreună cu iubitul său, Cristian Mărgescu, şi copilul din pântecele sale au pierit în tragicul accident rutier. Din păcate, şi acum, momentul tragediei aduce tristeţe în inimile fiecăruia. Pentru a mai alina această suferinţă, cei de la Libertatea.ro au decis să făcă public ultimul interviu al îndrăgitei artiste.

RomaniaTV.net
09 mart. 2015, 14:49
Au trecut NOUĂ ani de la MOARTEA Laurei Stoica. Ultimele declaraţii ale vedetei

În urmă cu nouă ani, celebra Laura Stoica împreună cu iubitul său şi fiul nenăscut piereau într-un tragic accident rutier. Pentru a mai alina suferinţa urmei artistei, s-a publicat şi primul interviu al cântăreţei, în care Laura Stoica dezvăluia câteva dintre planurile sale de viitor și vorbea despre copilul pe care îl aștepta.

Destinul tragic al generaţiei pop: Mădălina Manole, Laura Stoica şi Mălina Olinescu

„Copilul se va naşte între 10 şi 15 septembrie, în zodia Fecioarei. Ştiu că sunt copii buni cei născuţi sub acest semn, nu ştii şi tu la fel? (…) Nu contează dacă e băiat sau fată. Nu am preferinţe. Cel mai important este să fie sănătos şi să aibă noroc. Şi cred că o să aibă, pentru că a venit când nu mai credeam că e posibil să devin mamă”, declara artista.

Citeşte şi  ANDRA, mesaj tulburător pe Facebook: „S-a stins prea devreme…RIP”