Au trecut trei ani de la crimele din Caracal. Camera Luizei Melencu a rămas intactă: „Nu am aruncat nimic, știu că trăiește”

Au trecut trei ani de la crimele din Caracal, de când Gheorghe Dincă le-ar fi răpit și ucis pe Luiza Melencu și pe Alexandra Măceșanu. Bărbatul este acuzat pentru 8 infracțiuni, printre care trafic de persoane, crimă, viol și profanare de cadavre, și riscă 30 de ani de închisoare.

25 iun. 2022, 09:00
Au trecut trei ani de la crimele din Caracal. Camera Luizei Melencu a rămas intactă: „Nu am aruncat nimic, știu că trăiește”
Au trecut trei ani de la crimele din Caracal

Au trecut trei ani de la crimele din Caracal. Bunicii Luizei nu cred nici acum în moartea nepoatei lor. La ultima sa înfățișare, inculpatul Gheorghe Dincă a cerut instanței să fie condamnat „pentru orice infracţiune, mai puţin pentru omor”, susținând că nu le-a ucis pe cele două fete. Mărturia le-a creat din nou speranțe deșarte bunicilor Luizei.

Cine îmi mai spune mamaie?! Îmi este atât de dor de ea. Nu am aruncat nimic, nici șampoanele ei, știu că trăiește””, spune cu lacrimi în ochi, Elena Iordache, bunica Luizei, potrivit Gândul.ro.

Au trecut trei ani de la crimele din Caracal

Pe 16 iunie a avut loc la Tribunalul Olt, din Slatina, ultimul termen în cazul Caracal. Procurorul de caz a cerut pedeapsă maximă în cazul lui Gheorghe Dincă pentru toate infracțiunile de care este acuzat, mai exact de 30 de ani de închisoare.

Citeşte şi: Răsturnare de situație în cazul Caracal. Gheorghe Dincă ar putea scăpa de închisoare

Potrivit avocaților implicați în acest dosar, Gheorghe Dincă nu poate primi pedeapsă pe viață, deoarece are 65 de ani.

Potrivit avocatei familiei Melencu, Gheorghe Dincă a recunoscut că a violat-o pe Luiza, dar nu a recunoscut că le-a ucis pe cele două fete.

Procurorii DIICOT l-au trimis în judecată pe Gheorge Dincă în 10 ianuarie 2020, sub acuzaţiile de trafic de persoane, trafic de minori, viol, omor calificat și profanarea de cadavre sau morminte. În acelaşi dosar, Ştefan Risipiţeanu, vecinul lui Dincă, este acuzat de viol.