Au vrut să vadă de ce un ANGAJAT nu mai vine la muncă, dar descoperirea din GARAJ le-a tăiat răsuflarea FOTO

Autorităţile americane au descoperit sute de şerpi, inclusiv pitoni birmanezi, în casa unui ofiţer pentru controlul animalelor, care opera o afacere ilegală de vânzare a reptilelor, informează Agerpres.

20 sept. 2013, 13:03

În garajul casei lui Richard Parrinello din Shirley (New York) se aflau 850 de şerpi cu o valoare totală de jumătate de milion de dolari, inclusiv doi pitoni birmanezi de 1,8 metri lungime, specie ilegală în statul New York, au precizat joi oficialii.

Citeşte şi DE GROAZĂ: Ce au descoperit angajaţii unui hotel într-o cameră

Există un motiv pentru care sunt ilegali pitonii birmanezi„, a afirmat un responsabil din partea Societăţii pentru prevenirea cruzimii faţă de animale (SPCA), citând decesele a doi băieţi din New Brunswick, Canada, care au fost ucişi de un piton de stâncă african în timp ce dormeau, luna trecută.

Autorităţile au descoperit şerpii în cursul unei investigaţii pentru a afla dacă Parrinello lucra în timp ce se afla în concediu medical din slujba sa de ofiţer pentru controlul animalelor în oraşul Brookhaven. În cadrul investigaţiei sub acoperire, anchetatorii l-au filmat în secret pe Parrinello în timp ce recunoştea că are animale în valoare de 500.000 de dolari – inclusiv şerpi şi broaşte ţestoase – închise într-un garaj transformat într-un habitat. Pitonii vor merge la un sanctuar pentru animale din Massachusetts, conform autorităţilor, care nu au precizat ce se va întâmpla cu ceilalţi şerpi.

Citeşte şi Scenariul unui FILM de GROAZĂ a devenit realitate când POLIŢIŞTII au intrat în casa unui BĂRBAT mort