Auchan a deschis primul magazin inteligent, fără case de marcat. În ce oraș îl găsești

Auchan România a deschis ușile Auchan GO, primul magazin inteligent fără case de marcat, ce propune o experiență de cumpărături inovatoare. Magazinul Auchan GO dispune de o suprafață de 70 mp și include o gamă diversificată formată din peste 1.500 de produse.

10 apr. 2024, 22:00
Auchan a deschis primul magazin inteligent, fără case de marcat. În ce oraș îl găsești

Conceptul de supermarket fără angajați devine realitate în România! Clienții retailerului se pot bucura de un magazin fără cozi și fără case de marcat, având o experiență rapidă și convenabilă. Magazinul este disponibil 24/7.

Primul astfel de magazin a fost deschis în București, în cartierul Pipera, clădirea Equilibrium 2. Acesta urmează să facă parte dintr-o reţea mai extinsă. Cei care merg la cumpărături își pun produsele în coș, iar când părăsesc magazinul, banii sunt retrași automat din cont.

Citește și: Clase speciale pentru elevii din diaspora care se întorc în țară. Rareș Bogdan: „Copiii au o problemă cu adaptabilitatea la școala românească”

Fiecare produs este cântărit pe raft, iar în cazul în care dorim să renunțăm la vreun produs, atunci va trebui să îl punem exact în acelaşi loc, pentru că altfel sistemul nu îl va recunoaşte ca fiind returnat.

Pentru a putea achiziționa produse din noul magazin Auchan GO, clienții trebuie să parcurgă următorii pași:

  • Descarcă aplicația Auchan GO și adaugă cardul bancar.
  • Scanează codul QR generat și intră în magazin.
  • Iau de la raft orice produs doresc, iar dacă se răzgândesc, pot pune produsul înapoi pe raft.
  • Ies din magazin, fără a sta la cozi sau la casele de marcat.

Citește și: Se lansează trei monede aniversare, cu tema „200 de ani de la nașterea lui Avram Iancu”. Cât costă moneda din aur