Auchan, surpriză uriaşă pentru clienţi înainte de Sărbători. Se dă gratis în magazinele din toată ţara

Auchan vine cu o surpriză uriaşă pentru clienţi, înainte de Sărbători. Retailerul francez a anunţat că oferă gratuit sute de vouchere de cumpărături în perioada următoare, în toate magazinele sale din România.

26 nov. 2021, 09:27
Auchan, surpriză uriaşă pentru clienţi înainte de Sărbători. Se dă gratis în magazinele din toată ţara

Auchan, surpriză uriaşă pentru clienţi înainte de Sărbători. Retailerul din Franţa a anunţat că părinţii copiilor care trimit scrisori lui Moş Crăciun, pot primi gratuit vouchere de cumpărături. Campania are loc în toate mgazinele Auchan din România.

Auchan, surpriză uriaşă pentru clienţi înainte de Sărbători

Clienţii hipermarketului mai au timp până pe 7 decembrie să participe la tombola organizată cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Aceştia pot câştiga vouchere de cumpărături în valoare de 50 de lei, 100 de lei, dar şi de 500 de lei. Tot ce trebuie să facă este să trimită pe email scrisoarea pentru Moş Crăciun al celui mic, în care acesta îi povesteşte Moşului ce îşi doreşte să găsească sub brad în ziua de Crăciun.

Citeşte şi Auchan şi Carrefour discută o posibilă fuziune. Noua companie ar acapara aproape 20% din piaţa din România

„Participă la tombola „Scrie-i lui Moș Crăciun” și noi ne asigurăm că dorințele copiilor sunt auzite! Până pe 7 decembrie, invită-l pe cel mic să redacteze o scrisoare adresată lui Moș Crăciun în care să povestească ce își dorește să găsească sub brad și să numească o faptă bună pe care a facut-o în decursul acestui an.

Trimite-ne o fotografie a scrisorii pe adresa [email protected] și poți câștiga unul dintre cele 200 de premii!”, transmite Auchan.

Auchan a fost înfiinţat în anul 1961 şi are sediul central la Lille, Franţa. Denumirea Auchan provine din limba franceză, fiind un omofon pentru Hauts-Champs, un cartier în Roubaix unde s-a deschis primul magazin. Este al 35-lea angajator din lume cu 354,851 de angajați, dintre care 206,000 dețin 5% din companie.

În România, Auchan a ajuns în anul 2006, iar primul hipermarket a fost inaugurat la data de 7 noiembrie 2006, în cartierul Titan din Bucureşti.

Auchan este pe locul şapte în piaţă, cu afaceri de 5,5 mld. lei (1,1 mld. euro), stabile în ultimii ani. A deschis de la începutul acestui an 35 de magazine de proximitate, toate amplasate în cadrul benzinăriilor Petrom din ţară, acesta fiind un proiect care a debutat în 2017. În total, în România, compania are 33 de hipermarketuri, o reţea de 72 de magazine de proximitate – dintre care 63 în staţiile Petrom – şi cinci supermarketuri, plus operaţiuni online proprii.

Citeşte şi Lista supermarketurilor care permit accesul fără certificat verde. Unde îşi pot face cumpărăturile persoanele nevaccinate