Auchan vinde în magazinul online produse predefinite. Cumpărăturile ajung la clienţi în 48 de ore

Retailerul Auchan a anunțat introducerea, în premieră pe piaţa locală, în magazinul online, a unor pachete de cumpărături predefinite, ce pot fi livrate prin curier rapid în 48 de ore. Prețul unui asemenea pachet pornește de la suma de 105 lei.

RomaniaTV.net
08 apr. 2020, 12:15
Auchan vinde în magazinul online produse predefinite. Cumpărăturile ajung la clienţi în 48 de ore

Potrivit unui comunicat al reţelei comerciale, transmis miercuri AGERPRES, noile coşuri de cumpărături predefinite pot fi comandate doar din magazinul online www.auchan.ro, prin selectarea magazinului Auchan Cotroceni, iar împachetarea produselor se face în condiţii stricte de siguranţă sanitară, respectând toate măsurile în vigoare.

Citește și: BILANŢ CORONAVIRUS ÎN ROMÂNIA. 4.761 de cazuri de COVID-19 până în 8 aprilie. La ATI sunt internaţi 162 de pacienţi

„În această perioadă foarte aglomerată, cu multe comenzi online, am decis sa creăm o serie de pachete predefinite, cu produse care răspund celor mai frecvente nevoi, pe care să le livrăm rapid şi bine românilor din toată ţara. Pachetele pot fi comandate pe auchan.ro şi sunt ambalate cu respectarea unor măsuri extinse de igienă şi siguranţă sanitară, pe care Auchan le-a pus în aplicare încă de acum câteva săptămâni atât în magazine, cât şi la pregătirea comenzilor online. Feedback-ul clienţilor este unul bun până acum, aşa că am decis să extindem pachetele standardizate pentru a acoperi şi alte nevoi, cum sunt cele ale animalelor de companie, dar nu numai”, a declarat Tiberiu Dăneţiu, director marketing Auchan Retail România. 

Seria de pachete predefinite acoperă nevoile alimentare de bază ale unei familii, ale animalelor de companie, dar şi cele de curăţenie a casei. Astfel, în magazinul online Auchan sunt, deja, disponibile şase tipuri de coşuri predefinite: alimente variate de băcănie, gustări şi băuturi, produse destinate curăţeniei casei, două coşuri cu hrană pentru câini (talie medie şi mică) şi un coş cu produse pentru pisici.

Preţurile coşurilor predefinite variază, în funcţie de tipologia aleasă, între 105 şi 155 lei.  

Retailerul precizează că această categorie de cumpărături online este în plină dezvoltare, iar în perioada următoare vor fi adăugate mai multe opţiuni disponibile exclusiv pe site-ul care găzduieşte magazinul online.