Audiențe – bombă în noaptea dintre ani! Revelionul de la România Tv, în topul preferințelor românilor. A cucerit publicul de la orașe

Audiențe - surpriză de Revelion! ProTv a depășit pentru prima dată Antena 1. Românii au lăsat Revelionul lui Dan Negru pentru a urmări Protevelionul cu Pavel Bartoș și Raluka.

01 ian. 2022, 12:31
Audiențe – bombă în noaptea dintre ani! Revelionul de la România Tv, în topul preferințelor românilor. A cucerit publicul de la orașe

La Antena 1 a fost clasicul Revelion al starurilor. Vedete deghizate, jocuri și concursuri între artiști, inspirate din serialele – fenomen Squid Game și La Casa de Papel.

La ProTv, a fost un spectacol cu vedetele postului și invitați. A fost multă muzică populară și de petrecere, tot spectacolul filmat ca un talent show.

Programul lui Dan Negru a început la ora 22, în timp ce Protevelionul a început de la 20.

Peste două milioane de români s-au uita la ProTv, în timp ce la Antena 1 s-au uitat aproape 1,9 milioane de români.

România Tv a fost aproape la egalitate cu Kanal D. 700.000 de români au urmărit Kanal D și, la o distanță de doar 14.000 de telespectatori, se află România Tv.

TVR 1 a fost aproape jumătate ca audiență de România Tv.

Citește și CONCERTUL DE ANUL NOU DE LA VIENA 2022 LIVE VIDEO online streaming. Spectacol de gală în prima zi a Noului An

România TV a fost la oraşe pe locul al treilea, şi înaintea Kanal D, nu numai a postului public TVR 1.

Revelionul de pe Pro TV a fost pe prima poziţie şi pe publicul comercial, atât pe cel clasic (18-49 de ani), cât şi pe noul comercial (21-54 de ani ABCD Naţional). Pe publicul comercial, practic au contat doar două revelioane: Pro TV şi Antena 1, potrivit paginademedia.

De exemplu, pe publicul tânăr, 18-49 de ani, audienţe Revelionului cu Negru (locul al doilea) a fost de peste patru ori mai mare decât locurile trei-patru, ocupate (la foarte mică distanţă unul de altul) de Kanal D şi România TV.

Citește și Filme în prima zi de Anul Nou. Pe 1 ianuarie 2022, te aşteaptă o listă lungă de capodopere cinematografice