Augusta Lazarov, pedepsită pentru că s-a cuplat cu „burlacul” Drăghia

Eliminarea lui Vladimir Drăghia din rolul burlacului de la emisiunea cu acelaşi nume de la Antena 1 s-a făcut la pachet cu suspendarea Augustei Lazarov din poziţia de şefă a show-ului. Potrivit cancan.ro, întreaga situaţie a fost generată de zvonurile care s-au născut în legătură cu o relaţie care ar exista între cei doi.

RomaniaTV.net
06 apr. 2012, 09:35
Augusta Lazarov, pedepsită pentru că s-a cuplat cu „burlacul” Drăghia

Apropierea dintre Augusta Lazarov şi actorul Vladimir Draghia le-a dăunat amândurora. Zvonurile că aceştia au depăşit sfera colaborării profesionale, fapt descoperit şi de reporterii CANCAN, care au intrat în posesia unei filmări care o înfăţişa pe Augusta intrând în blocul subalternului său la o oră total nepotrivită, nu au fost pe gustul superiorilor.

Deja începuse să se bârfească pe la colţuri că această poveste afectează grav prestaţia lui Drăghia la „Burlacul”, el fiind extrem de reţinut cu concurentele. În aceste condiţii, s-a luat o măsură fără precedent. Deşi show-ul TV avea succesul scontat şi era departe de a se fi terminat, boşii din Antenă au decis să-l dea afara pe actor.