Augusta Lazarov și Andreas Petrescu au împlinit 8 ani de căsătorie: „Într-un minut se poate schimba tot”

Augusta Lazarov și Andreas Petrescu au împlinit 8 ani de căsătorie. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de zece ani și au împreună un băiat, Luca, de nouă ani. S-au întâlnit la un spectacol, iar de atunci viața lor s-a schimbat în totalitate. Au lăsat în urmă trecutul și și-au construit pas cu pas o viață împreună.

28 sept. 2023, 10:40
Augusta Lazarov și Andreas Petrescu au împlinit 8 ani de căsătorie: „Într-un minut se poate schimba tot”
Augusta Lazarov și Andreas Petrescu au împlinit 8 ani de căsătorie

Augusta Lazarov și Andreas Petrescu au împlinit 8 ani de căsătorie. S-au cunoscut în luna ianuarie a anului 2014, la un spectacol. În prima fază, ea l-a perceput ca fiind arogant, apoi el a sunat-o și au ieșit împreună. Atunci, Augusta l-a văzut într-o cu totul altă lumină și s-a îndrăgostit lulea.

Citește și: Mutare la TVR. Ce vedetă va prezenta matinalul, după concedierea Augustei Lazarov şi a echipei sale

Augusta Lazarov și Andreas Petrescu au împlinit 8 ani de căsătorie

Era seară. Unul dintre momentele în care pare că ziua se termină și cam tot ce se putea întâmpla s-a întâmplat deja. Nu în fotografie. În seara când am întâlnit-o. Nimic din ce se putea întâmpla nu s-a întâmplat atunci. A fost ca o minune. Ca momentul în care te hotărăști să joci la Loto și nu știi că e fix biletul care îți va schimba viața.

Deschizi o ușă și nu ai nici cea mai mică idee că dincolo de ea este motivul pentru care ai făcut tot drumul. Într-un minut se poate schimba tot ce știai până atunci despre viața ta. Suntem împreună de 10 ani, azi au trecut exact 8 de când ne-am căsătorit, aproape 9 de când îl avem pe Luca. Din afară, o familie ca oricare alta. De unde stau eu, e centrul Universului”, mărturisește Andreas Petrescu, pe rețelele sociale.

Și Augusta Lazarov a ținut să marcheze acest eveniment pe pagina ei de Facebook: “8 ani de NOI, după DA, VREAU. Mulțumesc, viață!”.

Andreas Petrescu a vorbit despre calitățile soției sale chiar de ziua ei de naștere, de anul trecut. “Surpriză, deși este o femeie de carieră, mai face și mâncare, mai face și curat, iar mie personal, uneori, îmi mai face chiar și nervi. Dar cel mai mult și mai bine știe să îmi facă viața frumoasă. Ba chiar am senzația deseori că se trezește dimineața special pentru asta.

Acum, când scriu, îmi dau seama cât de multe știu despre ea. Știu că e foarte sensibilă, e foarte muncitoare, poate cel mai muncitor om pe care îl știu, se sperie ușor, îi e foarte frică de înălțimi dar s-ar apuca și de alpinism dacă un om drag ei ar fi în pericol”, mărturisea Andreas, despre partenera lui de viață.

Știu că e o luptătoare, că iartă oameni pe care eu nu i-aș mai ierta vreodată, că rabdă lucruri de care eu aș fugi imediat, știu că face minuni când se apucă să producă o emisiune, știu că poate monta un dulap în 12 minute, știu că Luca e așa de echilibrat pentru că ea are grijă de asta”, spune Andreas de soția lui.