Mutare la TVR. Ce vedetă va prezenta matinalul, după concedierea Augustei Lazarov şi a echipei sale

TVR face schimbări continue în rândul angajaţilor. După ce a anunţat public că renunţă la vechea formulă a emisiunii, cu prezentatorii Gabriel Fereșteanu și Liza Sabău, o nouă vedetă va prezenta matinalul, începând chiar de luni.

26 feb. 2021, 17:45
Mutare la TVR. Ce vedetă va prezenta matinalul, după concedierea Augustei Lazarov şi a echipei sale
Augusta Lazarov a fost producătorul matinalului TVR

Mutare la TVR. Deşi, iniţial, trebuia să prezinte Cristi Tabără, şefii s-au răzgândit şi l-au ales pe Dorin Chioţea, care, până acum era reporter al emisiunii.

Chioțea nu va fi singur, ci alături de Andra Soceanu, care prezenta știrile matinalului, potrivit Paginademedia.ro.

Mutare la TVR

Nu este ceva nou pentru Dorin Chioţea, deoarece, în trecut, a mai prezentat matinalul de la TVR. Se întâmpla din 2017, până în toamna lui 2019, cu Maria Linda.

Dorin Chioţea va prezenta matinalul de la TVR alături de Andra Soceanu

Citeşte şi: Iulian Bulai cere schimbarea conducerilor TVR şi Radioului public. „Trebuie să plece. Viitorii șefi nu trebuie să fie oameni politici”

Conducerea TVR nu a schimbat doar prezentatorii matinalului, ci şi producătorul, în locul Augustei Lazarov va fi Horațiu Rusu, un angajat din TVR.

Augusta Lazarov a plecat de la Antenă după zece ani

Augusta Lazarov Petrescu Augusta a plecat de la Antena 1, unde a produs 14 sezoane de Te Cunosc de Undeva și ultimele Revelioane cu Dan Negru.

Producțiile despre care vorbeai (Te cunosc de undeva și Revelioanele n. red) sunt sezoniere. Felul meu de a fi e să fiu în permanență în activitate, în acțiune, să fac lucruri, să lucrez cu o echipă. A intervenit această discuție discuție cu TVR.

Decizia de a pleca de la Antenă a fost un context. Începuserăm pre-producția pentru Te cunosc de undeva și pentru alte câteva programe la Antenă și, din nefericire, în martie, la jumătate, s-a oprit totul. Această oprire în loc a influențat tot ce urma să se întâmple.

Chiar și din punct de vedere personal, închiderea grădinițelor din punct de vedere al nostru, ca părinți, a însemnat statul acasă, zoom-urile cu doamna educatoare.

Decizia a venit prin primăvară. După ce s-a blocat totul am încercat să văd care sunt căile de a continua o activitate, care în clipa aceea nu avea orizont.

A fost o perioadă de pauză completă, în care ne-am axat amândoi, și eu și Andreas (Petrescu, soțul Augustei, n. red), pe tot ce se întâmpla în familie. Toate activitățile le desfășuram în casă.

A fost un moment dur, l-am resimțit din plin, dat fiind că activitatea s-a blocat complet. Vorbeam în permanență cu oamenii de acolo, cu oameni de la alte televiziuni, a venit totul natural.

Totul era: „să vedem ce se va întâmpla”. Ne uitam cu interes cu toții la emisiunile care încă se difuzau, vedeam câte o schimbare zi de zi. Nimeni nu știa ce urma să se întâmple și ce genuri de programe să se producă.

Discuțiile au fost cu directorul de programe din TVR, cu directorul general, cu oamenii care decideau ce își doreau. La momentul acela era doar o dorință: am vrea să facem un program sau altul, să începem la o dată…iar asta conta în contextul în care nu se întâmpla nimic în jur.

Ușor, ușor discuțiile au continuat, s-au pus pe hârtie conceptul, echipa, prezentatorii care urmau să fie chemați și iată-ne în pre-săptămâna lansării, când suntem cu toții încărcați cu tensiunea repetițiilor”, declara producătoare în toamna anului trecut.