Augustin Lazăr a atacat în instanţă raportul de revocare întocmit de Tudorel Toader

Publicat: Vineri, 02 Noiembrie 2018 16:15 // Actualizat: Vineri, 02 Noiembrie 2018 18:08 // Sursa: romaniatv.net

Augustin Lazăr, procurorul general al României, a contestat la Ministerul Justiţiei raportul de evaluare întocmit de Tudorel Toader, prin care i-a cerut revocarea, informează România TV. În paralel, Augustin Lazăr, a cerut la Curtea de Apel Alba suspendarea procedurii de revocare până la soluţionarea contestaţiei de la Ministerul Justiţiei.

Augustin Lazăr a atacat în instanță procedura de revocare inițiată de ministrul Justiției, Tudorel Toader, cerând suspendarea acesteia până la soluţionarea contestaţiei depuse la Ministerul Justiţiei.

Purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Alba, Cosmin Muntean, a confirmat pentru News.ro, că procurorul general Augustin Lazăr a depus, vineri, la instanţa o cerere de suspendare a procedurii de revocare, iniţiate de ministrul Justiţiei. 

Instanţa urmează să stabilească primul termen în acest proces. 

De asemenea, procurorul general a depus şi la Ministerul Justiţiei o plângere prealabilă prin care cere oprirea procedurii de revocare. 

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, susține că procurorul general, Augustin Lazăr și toți cei interesați ar trebui să se uite în decizia 358 a Curții Constituționale pentru a vedea în ce condiții poate iniția un demers de contestare a procedurii de revocare.

"În decizia 358 a CCR sunt enumerate motivele de nelegalitate. Puteți să vă uitați și de acolo veți înțelege.

Eu încă de ieri am spus că nu sunt în eroare. Poziția mea era cu totul alta și mulți dintre dumneavoastră ați dedus-o", a declarat Tudorel Toader.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Augustin Lazăr augustin lazar revocare curtea de apel alba Tudorel Toader
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
04 nov 10:05
Răspunde | Votează email 0 email
AndreiV
Atata stie saracul,ca de ONOARE,COMPETENTA SI BUN SIMT N-A AUZIT.sTAPANESTE INSA BINE"ARIA MINCIUNIII (minte cu nerusinare ori de cate ori deschide gura "doamne dumnezeule", CALOMNIAEI,TRADARII DE NEAM SI TARA".sE CREDE UN ZEU,CARE POATE FACE ORICE VREA SI NU DA SOCOTEALA DECAT IN FATA CELOR A CAROR INTERESE LE APARA,DIN TARA SI STRAINATATE.
1
EUR
4.8433
RON
16 Jul
noapte 17 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H