Augustin Viziru a câştigat Ferma 2020. Ce va face cu premiul de 50.000 de euro

Augustin Viziru este câştigătorul emisiunii "Ferma: orășeni versus săteni" de la Pro TV. Actorul de 40 de ani va primi 50.000 de euro şi mărturiseşte că a muncit foarte mult pentru acest premiu.

04 dec. 2020, 09:56
Augustin Viziru a câştigat Ferma 2020. Ce va face cu premiul de 50.000 de euro
Augustin Viziru a câştigat Ferma 2020. Ce va face cu premiul de 50.000 de euro

Augustin Viziru a câştigat Ferma 2020. După ce s-a consultat cu iubita sa, a decis să revină în ferma de la Cocani, județul Dâmbovița, și a reuşit să câştige concursul de la Pro TV.

Augustin Viziru a dezvăluit ce va face cu cei 50.000 de euro, premiul pe care-l primeşte câştigătorul Ferma 2020.

„Îl voi aduce în familie, desigur. Am muncit foarte mult pentru acest premiu și voi cheltui acești bani strict pentru familie, pentru oamenii care contează în viața mea”, a declarat Augustin Viziru într-un interviu acordat Click.

Augustin Viziru a câştigat Ferma 2020. „Eram decis să nu mai particip în alte reality show-uri”

Actorul a vorbit despre propunerea de a reveni la „Fermă”, cu toate că în urmă cu cinci ani şi-a tăiat mâna acolo.

„Când am primit propunerea de a participa, recunosc că mi-am dorit să revin. Ideea că am fost atât de aproape de trofeu și ceva m-a oprit din a-l câștiga, m-a enervat foarte tare. Chiar spuneam că eram decis să nu mai particip în alte reality show-uri, dar această propunere nu am putut să o refuz!”, a mărturisit fratele lui Lucian Viziru.

Citeşte şi: Augustin Viziru, câștigător Ferma 2020, anunț înainte de finala Ferma 2020

Augustin Viziru a acceptat propunerea de a reveni după ce s-a consultat cu iubita sa.

„Decizia a fost luată de mine și de iubita mea, deoarece era un moment important în viața noastră, fiind chiar după nașterea Mariei. Ea m-a încurajat și mi-a spus că este șansa mea la revanșă și că mi-ar părea rău dacă voi rata această ocazie”, a precizat el.

Augustin Viziru a slăbit peste 20 de kilograme înainte de a participa la Ferma

„Nu am slăbit foarte multe kilograme, undeva la 5 kg. Începusem să slăbesc dinainte să plec în competiție și deja am cu 22 kg mai puțin. Cel mai greu într-un joc de felul acesta, fiind un joc de socializare, este partea de a interacționa cu oamenii, în condiții grele.

Fiecare are un comportament, temperament și când ieși din zona de confort, orice te deranjează. Orice mic detaliu face diferența și poți ajunge într-o postură foarte neplăcută”, a spus Augustin Viziru.

Actorul a mărturisit că 2020 a fost un an „foarte intens” pentru că a participat la două reality-show-uri, a filmat pentru două pelicule și a devenit tată.

„2020 a fost foarte intens. Eu nu prea cred în chestii de genul, dar toate cunoștințele mi-au spus că totul se va schimba la momentul în care voi avea un copil. Sunt bucuros că am ajuns la maturitate, am înțeles meseria. Acum mă concentrez strict pe fetița mea. Apoi voi reveni la ceea ce știu să fac, adică film”, a afirmat Viziru.

Augustin Viziru şi-a botezat fetiţa în pandemie. „Poate la anul îi vom face și petrecerea”

„Eu mi-am botezat fetița, pentru că așa era normal, dar eu nu îmi prezint foarte mult viața personală (n.r. Maria este născută pe 14 iunie). Dacă lucrurile vor reveni la normal, poate la anul îi vom face și petrecerea, să poată veni toată lumea să o vadă și să o sărbătorească, în adevăratul sens al cuvântului”, a povestit Augustin Viziru.

Augustin Viziru, accident în finala Ferma 2015. S-a tăiat cu toporul la una dintre mâini

Pe 30 mai 2015, în finala reality-show-ului “Ferma vedetelor”, de la PRO TV, Augustin Viziru s-a accidentat grav la mâna stângă cu toporul. În timp ce tăia buşteni, în cadrul primului duel din finală, Augustin şi-a secţionat tendoanele de la mâna stângă, după ce toporul s-a dezechilibrat şi l-a lovit. Atunci, actorul a fost la un pas de a câştiga marele premiu, însă după o clipă de neatenţie a ajuns la spital.