Augustin Viziru, câștigător Ferma 2020, anunț înainte de finala Ferma 2020

Augustin Viziru, câștigător Ferma 2020. A fost la un pas de a câștiga show-ul Ferma în primul sezon, însă s- accidentat grav. De data asta, însă, actorul va câștiga show-ul, și asta întrucât i-a făcut această promisiune fiicei sale.

03 dec. 2020, 16:58
Augustin Viziru, câștigător Ferma 2020, anunț înainte de finala Ferma 2020
Augustin Viziru, câștigător Ferma 2020

Augustin Viziru, câștigător Ferma 2020. Într-un interviu pentru viva.ro, Augustin Viziru susține că experiența din primul sezon nu l-a ajutat prea mult în acest sezon, pentru că totul a fost diferit.

În prima fază, nici nu am conștientizat foarte bine ce s-a întâmplat. Adrenalina m-a făcut să nu realizez ce am pățit, abia la spital am realizat ce gravă a fost accidentarea. Nu știu dacă m-a ajutat experiența de la primul sezon pentru că nu a avut nicio legătură cu ceea ce s-a întâmplat acum. Au fost complet diferite toate lucrurile, jocul s-a desfășurat complet diferit„, spune Augustin, conform sursei citate.

Augustin Viziru, câștigător Ferma 2020. Actorul are convingerea că va câștiga

Orgoliul a fost cel care l-a determinat pe actor să participe în acest sezon al show-ului. Augustin nu a putut trece peste faptul că a fost atât de aproape de câștigarea trofeului.

Ideea că am fost aproape de trofeu și nu am putut să-l câștig m-a enervat tare. Și când am primit propunerea din acest an, nu am stat pe gânduri. Eram decis să nu mai accept alte emisiuni de genul… dar pur și simplu nu am putut refuza […] Era și orgoliul mare și-mi doream să pot să demonstrez că aș putea câștiga Ferma!„, explica actorul.

Augustin Viziru adaugă că a avut mult de pierdut în viață pentru că este un tip direct și tranșant, căruia nu-i place să plece capul. Totuși, admite că, în cadrul show-ului, sunt situații în care trebuie să taci și să pleci capul, și asta întrucât „jocul nu-ți permite să fii corect ca-n viață”.

Citeste si Augustin Viziru: „Nimeni nu știe ce simțim noi aici”

În viață, am pierdut destul de mult, fiind atât de direct și tranșant de multe ori, dar satisfacția mea față de sine este una extraordinară, nu plec capul în fața nimănui, tocmai pentru că nu tolerez și nu fac compromisuri. Și atunci pot sta de vorbă cu oricine, nu mă sperie absolut nimic și simt că nu pot fi ușor dărâmat.  

Concursul a fost construit de niște oameni foarte deștepți, iar acolo au fost multe creiere care au gândit jocul. Așa că trebuie să taci în anumite situații, să faci și strategii, iar jocul nu-ți permite să fii corect ca-n viață, 100%. Numai că în acest sezon eu am fost corect și transparent, chiar dacă nu am spus tot în anumite situații, dar am fost mereu corect”, adaugă Augustin pentru sursa citată.

Andrei Stoica, Augustin Viziru, Elena Chiriac și Viviana Sposub luptă astăzi pentru titlul Fermierul Anului 2020!

Pe 3 decembrie, de la ora 21:30, patru concurenți luptă pentru trofeu și marele premiu de 50.000 de euro.

În seara precedentă, Elena și Anna Lesko au luptat pentru ultimul loc în marea finală, într-o probă care a păstrat emoția până în ultima clipă. Elena a câștigat un nou duel și a reușit să demonstreze că este una dintre cele mai puternice concurente.

Înaintea luptei care va face diferența, Andrei Stoica admite că toată această experiență a fost o întoarcere la origini, la zilele grele de care nu a dus lipsă în viață: ”Ferma mi-a amintit de unde am plecat. Sunt un băiat care a muncit pentru tot ce are. Astăzi voi lupta până la ultima picătură de sânge”, psune Andrei, potrivit ferma.protv.ro.

Viviana Sposub a reușit să impresioneze cu dorința ei de a avansa în competiție și este decisă să dea tot ce are mai bun pentru a fi în top: ”Ce avem aici a devenit casa mea. Am trăit cu fiecare por tot ce s-a întâmplat aici. Mă aștept la ce e mai dificil. Dacă simt că nu mai pot, voi mușca din mine”.

Citeste si Cum arăta Gabriel Toader când era mult mai slab. Concurentul de la Ferma, de nerecunoscut

Calificat pentru a doua oară în marea finală, Augustin Viziru este, la rândul lui, decis să-și ia revanșa, având convingerea că totul a fost diferit de această dată: ”Fiecare loc din casă are câte o amintire. Amintirile te definesc ca om. Sunt atât de determinat pentru finală, știu că va trebui să-mi mai depășesc o dată limitele”.

Elena Chiriac a demonstrat deja că duelurile nu o sperie și că are puterea necesară pentru a trece peste fiecare provocare: ”Cea mai intensă, frumoasă și dură experiență. A fost o lecție de viață. Am mare încredere. Vreau să mai arăt încă o dată că se poate. Limita ești doar tu!

18 concurenți au pornit la drum, doar patru au ajuns la startul ultimei runde. Cine își va găsi puterea de a depăși și ultimele obstacole pentru va ridica trofeul? Cine își va vedea visul împlinit și va câștiga marele premiu și titlul de Fermierul Anului 2020? Aflăm de la 21:30 pe PRO TV în finala celui mai provocator și dur reality show!

 

 


loading...