Augustin Viziru a vorbit despre accident: Mi-am tăiat tendoanele. Am stat patru ore în operaţie

Augustin Viziru a fost nevoit sa paraseasca finala show-ului "Ferma Vedetelor", dupa ce s-a accidentat grav la primul duel al serii. In timp ce taia busteni, vedeta s-a taiat la mana si a avut nevoie de ajutor medical.

01 iun. 2015, 16:46

Augustin Viziru a vorbit despre participarea sa la “Ferma Vedetelor” şi despre momentul în care s-a lovit cu toporul peste mana stanga si a fost nevoit sa abandoneze competiţia.

„A fost accidentare destul de urâtă. Mi-am tăiat tendoanele şi am stat patru ore in operatie. Doctorii şi-au făcut treabga foarte bine şi au reuşit să-mi pună totul la loc. O luna nu o sa mai pot sa misc mana, dar ce sa faci, când nu ştii sa tai lemne. Data viitoare să fie lecţie de viaţă. Dacă nu mă accidentam sunt sigur că eu câştigam”, a spus Viziru pentru cancan.ro.

CITEŞTE ŞI: FERMA VEDETELOR. Prima DECLARAŢIE a câştigătorului. Cui îi mulţumeşte George Vintilă

In timpul primei semifinale, Augustin Viziru s-a accidentat in timp ce taia lemne, fiind nevoie de interventia medicilor pentru a mai putea continua competitia. La sfatul acestora, Viziru a hotarat sa mearga la spital pentru ingrijiri suplimentare, astfel ca s-a desfasurat o proba suplimentara intre Dan Helciug si George Vintila pentru alegerea celui de-al doilea finalist, proba care a fost castigata de cel din urma.