Aura Vasile, cu perfuzia la mână: Rămân în PSD

Deputatul Aura Vasile declară că a revenit asupra deciziei de a trece la UNPR şi va rămâne în PSD. "Dacă eram în deplinătatea forţelor şi nu eram cu perfuzia la mână, probabil, veneam eu în Cameră şi spuneam ce aveam de spus", a comentat Aura Vasile pentru Agerpres, după ce, în plenul Camerei, s-a anunţat oficial că aceasta activează la grupul UNPR.

RomaniaTV.net
20 dec. 2011, 10:21
Aura Vasile, cu perfuzia la mână: Rămân în PSD

Aura Vasile a declarat pentru Agerpres că a depus la grupul parlamentar al PSD din Camera Deputaţilor o adresă prin care anunţă că renunţă la decizia de luni de a pleca la UNPR.

„Dacă eram în deplinătatea forţelor şi nu eram cu perfuzia la mână probabil veneam eu în Cameră şi spuneam ce aveam de spus. Motiv pentru care am transmis o altă hârtie la grup, la Duşa (n.r. liderul deputaţilor PSD), prin care spun că revin asupra primei decizii şi rămân în grupul PSD. (…) Am rugat conducerea Camerei să nu fie citită hârtia, pentru că Regulamentul spune că eu trebuie să spun de la microfon acest lucru, m-am supărat şi am trimis o altă hârtie la grup prin care anunţ că rămân în PSD”, a spus Aura Vasile.

Ea a precizat că se simte mai bine, după ce luni a suferit un puseu de tensiune.

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor democrat-liberalul Ioan Oltean a informat marţi plenul Camerei, în calitate de preşedinte de şedinţă, că deputatul Aura Vasile a depus o cerere în atenţia conducerii forului legislativ în care anunţă că va activa în cadrul grupului parlamentar progresist.

Ioan Oltean a dat citire adresei prin care Aura Vasile anunţă: „Din data de 19 decembrie 2011 mă declar deputat aparţinând grupului parlamentar progresist din Parlamentul României, membru UNPR”.

Interpelat din sală de deputaţii PSD care i-au sesizat că nu este clar dacă Aura Vasile a trecut la UNPR sau a rămas în PSD, Ioan Oltean a spus: „Vă informez ceea ce a scris”.

„Dacă a renunţat, va face o adresă prin care va comunica acest lucru şi se va citi acea adresă. Eu nu pot să vă anunţ decât ceea ce am în mapa de şedinţă”, a precizat Ioan Oltean.