Aurel Moldoveanu, umilit în mall. De ce a fost oprit de paznicul unui magazin

Aurel Moldoveanu, umilit în mall. La cei 61 de ani, artistul se ţine foarte bine şi chiar dacă nu mai apare aşa des în lumina reflectoarelor, îi merge foarte bine atât profesional, cât şi în viaţa personală.

11 aug. 2022, 17:27
Aurel Moldoveanu, umilit în mall. De ce a fost oprit de paznicul unui magazin

Aurel Moldoveanu, umilit în mall. Celebrul muzician a fost surprins la cumpărături alături de o blondină misterioasă, dar și de fiul acesteia. Femeia a avut tot timpul grijă să nu îl scape din ochi nici măcar o clipă pe copilul ei. Cei trei au petrecut zeci de minute bune prin magazine.

Citeşte şi: Cântăreţul Aurel Moldoveanu, de nerecunoscut! Artistul şi-a făcut mai multe intervenţii estetice la faţă

Aurel Moldoveanu, umilit în mall

Totul a mers foarte bine până când cei trei au încercat să iasă din magazinul de haine. Alarmele au început să sune şi Aurel Moldoveanu a fost oprit pe loc de către paznic, potrivit imaginilor publicate de Spynews.ro. Și paznicul a făcut mai multe probe cu numeroasele pungi pline pe care le avea artistul în mână și apoi l-a lăsat să plece.

În urmă cu ceva vreme, Aurel Moldoveanu a recunoscut că are probleme cu ochii, așadar este nevoit să poarte ochelari.

Sufăr de o boală a ochilor. Este absolut necesar să port ochelari. Sunt ochelari speciali, terapeutici, lăcrimez la lumina. Am contactat un virus, cheratită virală, am avut şi două intervenţii pe cornee şi un transplant, şi nu este în totalitate rezolvată. Se rezolvă, apoi recidivează. Zăpada mă nenoroceşte”, declara Aurel Moldoveanu, la o emisiune TV.