Un cântăreţ cunoscut, anunţ ŞOCANT pe Facebook. Fanii sunt îngrijoraţi: „Vreau să îmi pun capăt zilelor”

Un cunoscut cântăreţ de muzică populară a creat panică pe reţelele de socializare, după ce a postat un mesaj, în care îşi ia rămas bun. Fanii s-au îngrijorat extrem de tare şi i-au lăsat mesaje de încurajare.

RomaniaTV.net
18 iun. 2020, 16:23

Ce ai patit fratioare, lasa supararile viata e frumoasa si merge inainte/ Ce s-a întâmplat, Marius ? Poate îți pot fi de folos cu ceva? dacă ai nevoie!/ Noi vrem sa ramanem alaturi de tine, nu cu amintirile tale/ Marius te asteptam la mare, la emisiune!!/ Binecuvantari! Nu uita ca ai prieteni care tin la tine. Orice poti depasi si nu te lasam la greu„, sunt doar câteva dintre mesajele primite la postare.

„Am fost ARUNCAT în GHENA de GUNOI şi am CERŞIT pentru BANI”

Cântăreţul Marius Baldovin a avut o copilărie de coşmar. S-a născut în 1991, dar, după numai trei luni părinţii s-au gândit să scape de el şi au făcut un gest criminal, l-au aruncat la ghena de gunoi. A fost salvat de un trecător, iar de atunci orfelinatul a fost casa sa. 

Citeşte şi: CHEFI LA CUŢITE. Scandal uriaş şi ameninţări la adresa lui Cătălin Scărlătescu. „Ai grijă când vorbeşti cu mine…” FOTO

Am fost abandonat de mic copil la vârsta de 3 luni într-o ghenă de gunoi, plângeam şi eram înfăşurat într-un cersaf alb. Un om al strazii a venit în ghena de gunoi şi m-a văzut. A anunţat Poliţia, care m-a dus într-un orfelinat si acolo mi-a fost viata. Am stat până la vârsta de 3 ani, după care m-au mutat la o casă de copii din Târgu-Cărbuneşti„, a declarat Marius Baldovin pentru ziarulring.ro.

La doar 9 ani avea să constate cât de dură este viaţa. Băieţii mai mari din grupa sa l-au obligat să cerşească pentru a trăi. Îi luau mancarea şi-l trimiteau pe stradă pentru a face rost de bani. Mai mult, pedepsele erau crunte dacă îndrăznea să-şi ceară drepturile.

„Îmi aduc aminte că la vârsta de 9 ani fugeam din casele de copii pentru a cerşi. Cei mari îmi luau mâncarea şi eram obligat să ies pe stradă şi să cerşesc. Asistenetele care aveau grijă de noi ştiau situaţia, dar nu au luat nicio măsură. Mă duceam să cerşesc, era un complex de magazine lângă orfelinatul nostru. Doar aşa puteam să câştig bani de-o pâine. În orfelinat le spălam lenjeria intimă şi ciorapii celor cu vechime. La un moment dat, am refuzat să mai fac acest lucru şi am primit o bătaie soră cu moartea„, a mai adăugat Baldovin.