Aurel Pădureanu a făcut anunțul la 3 ani de la moartea Corneliei Catanga: „În septembrie va avea loc, asta e viața”

Aurel Pădureanu a făcut anunțul la 3 ani de la moartea Corneliei Catanga. După o lungă suferință, bărbatul a primit o veste foarte bună din partea băiatului pe care îl are cu regretata artistă. Partenera lui Alexandru este însărcinată și va aduce pe lume o fetiță, care se va numi Cornelia, în memoria bunicii sale.

08 mai 2024, 11:05
Aurel Pădureanu a făcut anunțul la 3 ani de la moartea Corneliei Catanga: „În septembrie va avea loc, asta e viața”
Aurel Pădureanu a făcut anunțul la 3 ani de la moartea Corneliei Catanga

Aurel Pădureanu a făcut anunțul la 3 ani de la moartea Corneliei Catanga. În timp ce cu un ochi plânge, cu un altul râde. Artistul va deveni bunic peste câteva luni, Alexandru îi va dărui o nepoțică, iar asta îl bucură foarte tare.

Citește și: Aurel Pădureanu nu poate trece peste decesul Corneliei Catanga nici acum, după trei ani: ,,Eu plâng mereu. A fost cea mai frumoasă femeie’’

Aurel Pădureanu a făcut anunțul la 3 ani de la moartea Corneliei Catanga

Durerea persistă deocamdată în sufletul meu, dar asta e viața. Știu că nu am cum să o mai aduc înapoi. De Paște am stat acasă, cu copiii mei. Băiatul e în țară. Soția lui e plecată, fiind cetățean american. Mi-a gătit sora mea. Dar și pe mama copiilor mei din prima căsătorie. A doua zi am fost invitat la un prieten. Am depănat amintiri la masă.

Soția băiatului e însărcinată, va avea o fetiță. O să-i pună numele Corneliei. În septembrie voi deveni bunic. Eu mai am și alți nepoți mari, ai copiilor din prima căsătorie. Dar fetița lui Alexandru e primul lui copil”, a mărturisit Aurel Pădureanu, pentru Cancan.ro.

Artistul speră să-și vadă îndeplinită marea sa dorință, după moartea soției sale. Aurel Pădureanu încearcă de o bună perioadă de timp să facă un memorial de amploare, la Sala Palatului, pentru regretata sa soție.

Oamenii sunt răi, nu am făcut nimic. Aștept în vara asta, cu puterea lui Dumnezeu, să fac un memorial Cornelia Catanga, la Sala Palatului. Pentru că merită, a fost o artistă de prima constelație. Ni se predică să fim mai buni, dar ne sfâșiem între noi. Noi suntem mai buni de sărbători, dar după o săptămână ne dușmănim. Că așa e omul”, a adăugat Aurel Pădureanu.