Aurel Pădureanu ar fi primit mesaje „de dincolo” de la Cornelia Catanga: „E incredibil. Mi-a transmis că ea s-a întâlnit…”

Aurel Pădureanu nu și-a revenit încă după pierderea Corneliei Catanga. Artistul trece în continuare prin momente grele. Acesta a dezvăluit că a primit un mesaj de dicolo din partea regretatei artistei.

21 mai 2021, 11:10
Aurel Pădureanu ar fi primit mesaje „de dincolo” de la Cornelia Catanga: „E incredibil. Mi-a transmis că ea s-a întâlnit…”

Aurel Pădureanu, soțul regretatei Cornelia Catanga, susține că a primit un semn de la aceasta. La scurt timp după ce artista s-a stins din viață, o vecină a visat-o pe mama cântăreței. Femeia i-a mai spus faptul că cele două s-au întâlnit în lumea de dincolo și, astfel, a decis să îi dea de veste și lui Aurel Pădureanu.

Aurel Pădureanu merge o dată la două zile la morântul marii sale iubiri și plânge de fiecare dată aducându-și aminte de momentele superbe petrecute împreună.

„Noi stăteam în Bragadiru. Era o profesoară de matematică și domnul care era inginer și se ducea Cornelia la ei în permanență. Mă sună ea la o săptămână după ce a murit Cornelia că a visat-o pe soacra mea.

A spus: „am visat-o că a venit la mine în bucătărie și se uita admirativ la mine” și i-a zis că „mă uit că fata mea mi-a spus că venea mereu la dumneavoastră în casă și sunteți o femeie bună”. Ca să-mi transmită Cornelia mie că ea s-a întâlnit cu mama ei acolo. E incredibil. Mă duc la cimitir în permanență, o zi da, una nu. De câte ori mă duc plâng acolo și mă întorc cu o durere mai mare în suflet, că știu cum am dus-o în ziua respectivă”, a spus Aurel Pădureanu, în cadrul unei emisiuni de televiziune, potrivit wowbiz.

Cornelia Catanga, mărturie cutremurătoare făcută cu patru luni înainte să moară. „Nu mai am bani nici de pâine!”

Cornelia Catanga a murit în data de 26 martie 2021, la vârsta de 63 de ani.

Cornelia Catanga a murit din cauza unui stop cardio-respirator suprapus cu infecţia cu Covid-19. În ultimele luni, interpreta de muzică lăutărească ajunsese să locuiască cu chirie,după ce banca i-a luat casa.

La un moment dat, artista a mărturisit că nici de pâine nu ar mai avea bani. Cornelia Catanga şi Aurel Pădureanu au contractat acum 16 ani un credit de 90.000 de euro, de la bancă, pentru a-și renova vila. În 2014, cei doi au intrat în incapacitate de plată, iar, ulterior, au fost executați silit, pierzând imobilul din Chitila. S-au mutat, cu chirie, într-o casă din Bragadiru.

„Trăiesc din ajutorul fiului. Sunt disperată, dacă banca mi-a luat casa. Dacă i-aș fi dat în judecată, câștigam eu. Am fost amenințată de la bancă. Eu nu am știut ce înseamnă chestia asta și decât să vină ei să mă dea afară, am plecat eu. Nu mi-a fost ușor. Fiul meu aduce bani în casă. Dar acum nu mai are nici el. Am vreo putere, ne crede cineva?”, a mărturisit Cornelia Catanga, la Antena Stars, în noiembrie 2020.

 

 


loading...
Partenerii noștri