Cornelia Catanga, mărturie cutremurătoare făcută cu patru luni înainte să moară. „Nu mai am bani nici de pâine!”

Cornelia Catanga a murit, vineri, din cauza unui stop cardio-respirator suprapus cu infecţia cu Covid-19. În ultimele luni, interpreta de muzică lăutărească ajunsese să locuiască cu chirie,după ce banca i-a luat casa.

26 mart. 2021, 11:28
Cornelia Catanga, mărturie cutremurătoare făcută cu patru luni înainte să moară. „Nu mai am bani nici de pâine!”

Cornelia Catanga, mărturie cutremurătoare făcută cu patru luni înainte să moară. La un moment dat, artista a mărturisit că nici de pâine nu ar mai avea bani. Cornelia Catanga şi Aurel Pădureanu au contractat acum 16 ani un credit de 90.000 de euro, de la bancă, pentru a-și renova vila. În 2014, cei doi au intrat în incapacitate de plată, iar, ulterior, au fost executați silit, pierzând imobilul din Chitila. S-au mutat, cu chirie, într-o casă din Bragadiru.

Cornelia Catanga, mărturie cutremurătoare făcută cu patru luni înainte să moară

„Trăiesc din ajutorul fiului. Sunt disperată, dacă banca mi-a luat casa. Dacă i-aș fi dat în judecată, câștigam eu. Am fost amenințată de la bancă. Eu nu am știut ce înseamnă chestia asta și decât să vină ei să mă dea afară, am plecat eu. Nu mi-a fost ușor. Fiul meu aduce bani în casă. Dar acum nu mai are nici el. Am vreo putere, ne crede cineva?”, a mărturisit Cornelia Catanga, la Antena Stars, în noiembrie 2020.

Aurel Pădureanu nu are bani să o înmormânteze pe Cornelia Catanga. „Este o moarte în mizerie!”

La momentul respectiv, interpreta de muzică lăutărească se plângea că, din cauza pandemiei, nu prea mai are nici spectacole de unde să câștige bani: „La chirie, cu tot cu utilități, trebuie să plătesc lunar cam 800 de euro. Nu mai am bani nici de pâine, fiul meu îmi dă. O să ajungem la foame mare! Ultimul spectacol l-am avut pe 25 octombrie, pe Casa Poporului. Dacă nu ar fost fiul meu, Alexandru, un talentat pianist, era jale. El are succes cu trupa lui. Sunt foarte supărată, agitată, nervoasă. Este foarte greu cu statul ăsta în casă, ne învârtim ca un gândac în oală, ne găsim de lucru prin bucătărie, cu una-alta, ascult știrile tv, sper să vină și vești bune!”.