Aurel Pădureanu dă cărţile pe faţă despre aşa-zişii prieteni care au dat bir cu fugiţii după moartea Corneliei Catanga: „Nu m-a sunat nimeni, nici cei care îmi erau apropiaţi înainte de a muri Cornelia, să mă întrebe ce fac. Absolut nimeni”

La aproape un an jumate de la trecerea în nefiinţă a Corneliei Catanga, soţul ei, Aurel Pădureanu, mărturiseşte cu lacrimi în ochi că toţi cei care au fost apropiaţi familiei i-au întors spatele. „Nicio cântăreață nu a dat măcar un telefon. Nu m-a sunat nimeni, nici cei cu care eram apropiați înainte de a muri Cornelia", constată cu regret artistul.

27 iul. 2022, 22:16

Moartea Corneliei Catanga a fost o lovitură cruntă pentru Aurel Pădureanu. Viaţa lui s-a schimbat radical. La fel şi prietenii – sau cei pe care-i considera prieteni – care nu l-au mai căutat nici măcar la telefon după ce Catanga a trecut în veşnicie. Mulți dintre cei pe care îi considera apropiați și care i-au fost alături în momentele de glorie au dat bir cu fugiții după moartea Corneliei.

Aurel Pădureanu, abandonat de prieteni: „Nicio cântăreață nu a dat măcar un telefon. Niciuna”

De la moartea soţiei, Pădureanu nu a mai auzit o vorbă bună, nimeni nu a mai fost interesat să afle cum o mai duce.

Nicio cântăreață nu a dat măcar un telefon. Niciuna. Nu m-a sunat nimeni, nici cei care îmi erau apropiaţi înainte de a muri Cornelia, să mă întrebe ce fac. Absolut nimeni. Nu m-a sunat nimeni, nici cei care îmi erau apropiaţi înainte de a muri Cornelia, să mă întrebe ce fac. Absolut nimeni Am cântat pe cele mai mari scene alături de cei mai mari artiști. Ar trebui să le dăm valoare oamenilor când sunt în viață, nu după ce au murit”, a declarat Aurel Pădureanu pentru cancan.ro.

Aurel Pădureanu a recunoscut şi că a avut mari probleme cu banii după dispariţia Corneliei. Din fericire, în ultima perioadă, soarele a apărut şi pe strada lui.

Citeste si Aurel Pădureanu, la pământ din cauza problemelor financiare şi datoriilor, după moartea Corneliei Catanga: „A scăpat totul de sub control”

În momentul în care ai bani, toți sunt prietenii tăi. Atunci când cazi și ai probleme de ordin financiar sau de sănătate, nu te mai bagă nimeni în seamă. Nici cei din familie, dar nu dau nume acum. Poate copiii doar că sunt mai aproape. În rest, nimeni. Ai văzut că și în frăție sunt dușmani la ora actuală. Sunt bine acum cu banii, nu mai am probleme. Mai bine zic așa, nu mai zice nimeni nimic. Copiii m-au ajutat, am fost apropiat de copiii mei și înainte, i-am educat frumos”, a mai declarat artistul.

Cea mai frumoasă amintire cu Catanga

Cornelia Catanga a fost lumina ochilor lui. Îşi aduce aminte cu drag de clipele petrecute împreună, iar dorul de ea îl copleşeşte.

Cea mai frumoasă amintire pe care o am cu Cornelia e atunci când stăteam în casă, eu, Catanga și Alexandru și cântam toți la pian. Mi-o aduc aminte în fiecare zi și plâng de fiecare dată. E o amintire vie care rămâne în sufletul meu pentru totdeauna. Cornelia a fost centura de siguranță, a fost în căsnicie locomotiva noastră și pentru mine a fost motivul pentru care am trăit și o să trăiesc toată viața. Pentru că ea mi-a schimbat cursul vieții. Pe Cornelia am iubit-o mai mult decât viața mea”, a dezvăluit Aurel Pădureanu pentru sursa citată.

Citeste si Scrisoarea primită de Aurel Pădureanu de la Cornelia Catanga în urmă cu 15 ani: „Am citit-o şi plâng în permanenţă. O port mereu cu mine”