Aurel Pădureanu, dezvăluiri cutremurătoare! Ce i-a spus Cornelia Catanga fiului său, cu o lună înainte de a muri

Aurel Pădureanu a făcut declarații sfâșietoare despre regretata artistă, la aproape trei luni de când Cornelia Catanga a murit de Covid-19. Artistul a dezvăluit ce i-a spus soția sa fiului lor, cu o lună înainte de a pleca dintre noi.

07 iun. 2021, 21:34
Aurel Pădureanu, dezvăluiri cutremurătoare! Ce i-a spus Cornelia Catanga fiului său, cu o lună înainte de a muri

Aurel Pădureanu, dezvăluiri cutremurătoare. Fiul și soțul cântăreței Cornelia Catanga fac față cu greu pierderii suferite și o plâng încă pe cea care a fost cândva „Regina muzicii lăutărești”. Invitat la Antena Stars, Aurel Pădureanua făcut destăinuiri dureroase despre perioada cu care se confruntă, dar mai ales, a vorbit despre planurile de viitor ale fiului său, Alex Pădureanu.

Aurel Pădureanu, dezvăluiri cutremurătoare

Artistul a povestit că la ultimul eveniment la care a mers a simțit o putere incredibilă în jurul său, semn că spiritul soției sale îi este mereu alături. Mai mult decât atât, Aurel Pădureanu a dezvăluit că, cu o lună înainte de a muri, Cornelia Catanga i-a spus lui Alex, fiului lor, să aibă grijă de el, dar mai ales, să fie bun și să aibă un comportament elegant. Pădureanu este de părere că regretata artistă a simțit că nu va mai avea mult timp de trăit.

Drama lui Aurel Pădureanu după ce Cornelia Catanga a murit din cauza COVID-19. „Nu am bani să-mi plătesc nici chiria. Nu a vrut nimeni să ne ajute”

„Am fost vineri la un eveniment și simțeam în permanență, în timp ce cântam, o putere și bănuiesc că spiritual este lângă mine. De câte ori mă scol, mă scol plângând și mă culc plângând. Cornelia îmi spunea mereu că sunt fete în meseria asta care cântă mai bine decât ea, dar eu îi spuneam mereu că are aura ei. Se îmbrăca într-un mod excepțional, se îmbrăca în felul ei. Cornelia a fost iubită enorm și am primit atât de multe mesaje din partea oamenilor. Întotdeauna, Cornelia, cred că a avut o premoniție, înainte să moară cu o lună de zile îi zicea lui Alexandru să aibă grijă de mine, să fie bun, să fie elegant în comportament”, a declarat Aurel Pădureanu.

Aurel Pădureanu ar fi primit mesaje „de dincolo” de la Cornelia Catanga: „E incredibil. Mi-a transmis că ea s-a întâlnit…”

Aurel Pădureanu a mai declarat că fiul lui îi va îndeplini cea mai mare dorință a Cornelei Catanga și va pleca în străinătate, alături de iubita sa. „În septembrie o să vină iubita lui Alex din America și undeva la sfârșitul anului o să plece și el. Dorința lui este de a merge cu el și vreau o perioadă să văd dacă totul iese bine acolo și după o să mă întorc acasă, în România. Acolo este locul lui. Alexandru este un talent ieșit din comun”, a mai spus soțul regretatei Cornelia Catanga.