Aurel Pădureanu, părăsit de toți cei pe care i-a ajutat o viață întreagă. Cum i s-a schimbat viața după moartea Corneliei Catanga

A trecut mai bine de un an de când Cornelia Catanga s-a stins din viață. Chiar și acum Aurel Pădureanu e foarte afectat de pierderea soției sale. Mai mult decât atât, bărbatul a fost uitat de toată lumea.

17 mai 2022, 09:33
Aurel Pădureanu, părăsit de toți cei pe care i-a ajutat o viață întreagă. Cum i s-a schimbat viața după moartea Corneliei Catanga

Aurel Pădureanu a explicat că, după moartea Cornliei Catanga, nu mulți și-au mai adus aminte de existența lui. Niciun artist cu care era în relații bune când trăia Cornelia nu l-a mai căutat.

„Nu a mai fost nimeni (n.red. alături de el după moartea Corneliei Catanga). Nu te sună nimeni. Au fost câțiva oameni care m-au iubit enorm și m-au ajutat, dar nu își doresc să le pomenesc numele. Restul, dintre prietenii care au mâncat o pâine cu Cornelia, și nici toate solistele nu m-au sunat. Un telefon nu am primit de la nimeni. Probabil că dispariția ei i-a bucurat’, a spus Aurel Pădureanu pentru ego.ro.

Citește și Aurel Pădureanu vrea să o dezgroape pe Cornelia Catanga: „Am reușit să iau aprobarea”

A mărturisit că e foarte dezamăgit din această cauză, dar speră că măcar amintirea Corneliei Catanga să rămână vie în inimile tuturor.

„La ora actuală se ascultă manele și muzica lăutărească veche. Dacă trăia Cornelia, era în prim-plan. Ea cânta muzica lăutărească veche. S-au bucurat toate, așa au putut să cânte în locul ei. Dintre toate cântărețele care au cunoscut-o pe Cornelia, una nu a dat vreun telefon. Nimic. Nici nu vreau să aud de ele. Niciuna nu a fost mai frumoasă ca soția mea, pot să își schimbe fața, nasul, buzele, niciodată nu o să fie mai frumoase decât Cornelia. Nu dau nume, dar am fost, atât eu, cât și Cornelia, la înmormântarea soțului unei cântărețe de muzică lăutărească. Ea nu a venit să îmi dea un telefon, să spună: „Mitică, îmi pare rău!’, a mai adăugat artistul pentru sursa citată.

Aurel Pădureanu: Nici acum nu ne putem reveni, ne culcăm și ne sculăm cu ea în gând

Cornelia Catanga ar fi împlinit 64 de ani pe 26 martie 2021, iar Aurel Pădureanu i-a adus un tribut emoționant soției sale.

„Scriu aceste rânduri cu lacrimi în ochi și mă gândesc tot timpul, atât eu, cât și Alexandru la Cornelia. Astăzi, 9 Martie, împlinea 64 de ani. Nici acum după un an de zile nu ne putem reveni. Ne culcăm și ne sculăm cu ea în gând. Nimeni nu știe ce se petrece în sufletul nostru. Nu doresc la nimeni să aibă această mare durere în suflet, așa cum o avem noi. Lipsa Corneliei o simțim în permanență cu toate că duc o luptă și eu și copilul meu, să mergem mai departe și să nu ne mai gândim în permanență la ea, dar ne este IMPOSIBIL.

Citește și Scrisoarea primită de Aurel Pădureanu de la Cornelia Catanga în urmă cu 15 ani: „Am citit-o şi plâng în permanenţă. O port mereu cu mine”

Suferim enorm de mult că mulți ne-au uitat și aici mă refer la prietenii cu care am mâncat o pâine destul de bună împreună și bineînțeles la familia noastră! Dar asta este viața și nu doresc nimănui rău, dar roata se învârte. Mă uit la aceste poze și îmi vine să urlu ca un nebun, gândindu-mă ce femeie frumoasă am avut lângă mine! Nu vreau să credeți că o laud, dar Cornelia a fost o MARE ARTISTĂ, care și-a înscris numele în nemurire și sunt convins că numele ei va rămâne în istoria muzicii lăutărești, alături de cele mai mari personalități.

Ar trebui să nu confundăm noțiunile, între ce înseamnă popularitate și celebritate…. eu sper că înțelegeți ceea ce spun! Dar mă simt fericit în sufletul meu pentru că am avut lângă mine o femeie cu care mă mândream când ieșeam pe stradă.

De asemenea, ne-a dat bunul Dumnezeu pe Alexandru rodul dragostei noastre pe care nu mai este nevoie să-l mai laud pentru că știți și dumneavoastră capabilitatea acestui copil’, a scris Aurel Pădureanu pe Facebook.