Aurel Pădureanu nu are bani să o înmormânteze pe Cornelia Catanga. „Este o moarte în mizerie!”

Mara Bănică a făcut dezvăluiri incredibile după apariția veștii morții Corneliei Catanga. Jurnalista a precizat că a stat de vorbă cu Aurel Pădureanu, soţul artistei, care este disperat, din cauză că nu are bani de înmormântare!

26 mart. 2021, 08:34
Aurel Pădureanu nu are bani să o înmormânteze pe Cornelia Catanga. „Este o moarte în mizerie!”

Aurel Pădureanu nu are bani să o înmormânteze pe Cornelia Catanga.  Mara Bănică a făcut declarații dureroase la Star Matinal de la Antena Stars, la puțin timp după apariția veștii morții Corneliei Catanga.

Aurel Pădureanu nu are bani să o înmormânteze pe Cornelia Catanga

„Noi dormeam, era 4:45 și suna Catanga, nu e un secret, că ea mă mai suna noaptea, că avea insomnie, că era obișnuită cu viața de noapte. Am pus pe silențios telefonul și am avut, parcă, o presimțire. Am răspuns, era Aurel, care răcnea și îmi spunea „Mara, a murit Cornelia!”. Se urcase în mașină, pleca spre casă, era cu Alexandru, erau bulversați, șocați. Înțeleg că a avut virusul, că s-a tratat o perioadă acasă, nu a mai putut să respire, au chemat ieri salvarea, iar când au vrut să o intubeze, că nu mai respira, a făcut două stopuri cardiace. Eu am o înregistrare cu Cornelia pe telefon, că o puneam să-mi cânte, pe 12 martie, era foarte ok. Din păcate, lipsa de informație corectă și anumite știri de la tv nu sunt ok, sunt efectul acelui fake news, pentru că ea nu credea în boală. Este absolut șocant, este o situație foarte grea. Vă spun că nea Aurel nu are cu ce să o înmormânteze. Proprietarul vânduse locuința, ea era terminată. Nu e drept ceea ce se întâmplă cu artiștii în România, este o moarte în mizerie, nu au bani să o înmormânteze, nu au un acoperiș deasupra capului. E cumplit. Aurel m-a rugat să-i fac legătura cu Gigi Becali și cu Gabi Firea să-l ajute”, a spus Mara Bănică.

Cornelia Catanga a murit la 63 de ani din cauza COVID

Cornelia Catanga a murit. Artista a fost răpusă de COVID-19 la Spitalul Universitar din Capitală. „Din pacate, Cornelia Catanga s a prapadit. Sunt impietrita, efectiv. Un stop cardiorespirator suprapus cu un Covid a rapus o, acum o ora, la Spitalul Universitar din Capitala. Dumnezeu sa o ierte!”, a scris Mara Bănică pe pagina sa de Facebook. În  vara anului 2019, cântăreaţa de muzică lăutarească  a mai fost internată la Spitalul de Urgenţă Floreasca după ce a suferit un infarct. Soţul ei a povestit atunci că a slăbit în jur de 27 de kilograme în doar câteva luni, supărată că fiul său se mutase în America.


loading...