Aurel Tămaş, în lacrimi: „Din păcate, această boală nu iartă”. O îndrăgită cântăreaţă a murit fulgerător

Regretata artista a fost colega la scoala cu Aurel Tamas. Ea a fost condusă duminică pe ultimul drum, în comuna Cojocna din Cluj.

04 iul. 2022, 09:15
Aurel Tămaş, în lacrimi: „Din păcate, această boală nu iartă”. O îndrăgită cântăreaţă a murit fulgerător

Inca o veste trista indoliaza lumea folclorului. Crucita Cristelecan a pierdut lupta cu o boala crunta dupa ce a incercat tratamente chiar si in Spania. Regretata artista a fost colega la scoala cu Aurel Tămaş.

Indragita cantareata din zona Clujului s-a stins din viata in urma unei lungi suferinte. Crucita Cristelecan a mers si in Spania, la fiica sa, sa lupte cu necrutatoarea boala insa tratamentul nu a dat roade. S-a intors in locul natal unde a plecat la ceruri.

Doliu în folclorul românesc. A murit şi al doilea dintre fraţii Petreuş
”Azi dimineata am primit vestea conform careia Crucita a plecat in lumea celor fara de dor. Imi pare rau! A fost o colega de scoala tot timpul cu zambetul pe buze, a inceput din timpul liceului sa cante alaturi de noi. Am fost alaturi de ea la evenimente fericite din viata ei, la nunta fiicei sale, in Spania.

Ea a lucrat si in televiziune un timp, facea emisiuni folclorice. Din pacate, boala aceasta nu iarta, sunt putini oameni care raspund tratamentelor. Imi pare rau, o stiam o luptatoare. Dumnezeu s-o odihneasca si condoleante familiei!”, a declarat Aurel Tamas pentru Star Popular.

 

”Chiar ne pare rau ca a murit. Putea sa traiasca mult si bine sa-i bucure pe oameni cu felul ei, cu vocea ei. Venim pe rand si mergem pe sarite. A fost bolnava, stiu ca a mers la fiica ei, in Spania, la tratament dar nu a dat roade. S-a intors acasa si a mai suferit vreo sase luni, a stat in pat o perioada lunga.”, a declarat Mihaela Grindean pentru Star Popular.

Tragedie în folclorul românesc. A murit îndrăgita interpretă de muzică populară Magdalena Cidoiu
Fiica artistei a transmis un mesaj pe retelele de socializare pentru cei care vor sa-i aduca un ultim omagiu regretatei cantarete.

”Dragi prieteni si oameni apropiați, cu durere in suflete va anuntam ca iubita noastră mama, Crucita Cistelecan a plecat in Ceruri! Priveghiul va avea loc Sâmbătă, 2 Iulie 2022, orele 19:00, in Sat Dezmir, Comuna Apahida, jud. Cluj, la Capela Ortodoxa Dezmir, str. Trandafirilor (capătul străzii). Înmormântarea va avea loc Duminica, 3 Iulie 2022, orele 13:00, in Satul natal al mamei noastre, sat Iuriu de Câmpie, str. Traian nr. 1, comuna Cojocna, jud. Cluj.”