AURELIA ION a supravieţuit accidentului aviatic. Detalii CUTREMURĂTOARE din avionul groazei

Aura Ion, studenta decedată după accidentul aviatic din Munţii Apuseni, nu avea ce să caute în avion, spune doctorul Ionel Sinescu, medic la Spitalul Militar Carol Davila.

28 ian. 2014, 22:41
AURELIA ION a supravieţuit accidentului aviatic. Detalii CUTREMURĂTOARE din avionul groazei

„După accident am reuşit să o scoatem pe Aura din avion. Era inertă, nu îşi putea mişca mâinile şi picioarele şi spunea că nu poate respira. Nu pot să spun dacă putea să supravieţuiască sau nu pentru că ea era paralizată de la gât în jos. Aura a fost conştientă aproape cinci ore. După aceea a intrat în stop cardio-respirator. Dacă echipele ajungeau avea o şansă să treacă peste acel moment dificil pentru că doctorul Zamfir a resuscitat-o 40 de minute. Nu vă daţi seama că în fiecare seară aici la terapie intensivă când închid ochii îi văd chipul”, a declarat doctorul Sorin Ianceu, supravieţuitor al accidentului, la Un show păcătos, scrie spynews. 

Studenta Aurelia Ion a fost înmormântată, joi, la Cimitirul Ghencea 3 Militar. Aura a fost înmormântată ca locotenent, cu onoruri militare, la o vârstă la care viaţa ei abia începea. Potrivit primelor informaţii, studenta ar fi murit din cauza traumatismelor suferite şi din cauza şocului hipotermic în care a intrat. Medicii care au ajuns primii la locul accidentului au spus că temperatura corpului ei ajunsese la 18 grade. 

Vineri, la o zi de la funeraliile fetei, fratele acesteia, Alexandru Ion, a explicat că, potrivit certificatului de înbălsămare, Aurelia a murit de frig. „Pe certificatul de îmbălsămare scrie că îngheţul a fost cauza decesului„, a declarat la România TV Alexandru Ion. 

CITEŞTE ŞI: Mărturisiri emoţionante despre Aurelia Ion. Diriginta ei vorbeşte pentru prima dată după tragedie

Aurelia Ion avea 23 de ani, era ofiţer-student în anul V la Institutul Medico-Militar din Bucureşti şi făcea un stagiu de pregătire la Spitalul Fundeni. De-a lungul studiilor, tânăra s-a implicat voluntar în numeroase activităţi pe linie medicală, potrivit MApN.