Aurelian Preda, uitat de colegii de breaslă. Scene dezolante la mormântul regretatului artist. Anamaria Preda: „Nu am cum să mulţumesc nimănui”

Şase ani au trecut de la trecerea în nefiinţă a artistului argeşean Aurelian Preda. Pe 24 septembrie, fiica lui i-a făcut parastas la cimitir, dar foarte puţine persoane au venit la mormântul regretatului artist. Printre aceste puţine persoane nu s-a numărat niciun coleg de breaslă.

30 sept. 2022, 12:17

Aurelian Preda a fost comemorat la parastas de fiica, soţia şi sora regretatului artist. Anamaria Preda spune că, de data asta, nu a invitat pe nimeni pentru că a făcut-o anii trecuţi şi foarte puţini dintre cei invitaţi au şi venit.

Aurelian Preda, uitat de colegii de breaslă. Nimeni nu a venit la parastas

Pe 24 septembrie, sâmbătă trecută, am făcut parastasul tatălui meu de șase ani. Nu am făcut mare vâlvă din asta și nu am anunțat pe nimeni pentru că știu că la pomană și înmormântări nu se invită nimeni, oamenii vin dacă au plăcere. Deși se spune că cu trecerea timpului dorul trece și rămân chiar amintirile, nu e chiar așa. Dorul  se accentuează odată cu problemele.

Am organizat parastasul alături de Părintele Stareț și Părintele Efrem de la Mănăstirea Dervent, care a și gătit bucatele de acolo. Alături de mine au fost mama mea și sora tatălui meu. S-a servit ciorbă de peste, macrou la cuptor cu sos de roșii, peşte prăjit, mămăligă, cozonac, dulciuri, fructe. Am avut de toate pentru toți, dar, din păcate, a rămas foarte multă mâncare”, a declarat  Anamaria Preda pentru Star Popular.

Anamaria Preda speră, însă, că la parastasul de şapte ani vor fi mai mulţi oameni prezenţi, deşi recunoaşte că nu mai ţine legătura cu niciunul dintre artişti.

În prima perioada după moartea tatălui meu, au încercat să se arate toți, unii sinceri, alții nu… eu le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine în acea perioada. Cu trecerea timpului, poate că oamenii și-au schimbat gândirea, starea… mulți au uitat, în prezent nu mai țin legătură cu niciunul dintre artiști. Bineînțeles, dacă m-am întâlnit cu ei la filmări, i-am tratat cu același respect ca atunci când tatăl meu trăia, nu am o problema personală cu nimeni”, a mai mărturisit Anamaria Preda.

Citeste si Șocant! Ce se întâmplă, de fapt, la mormântul lui Aurelian Preda, la 6 ani de la moartea artistului. FOTO

Anamaria s-a rugat la mormântul tatălui ei și i-a scris cu tuș numele pe cruce. În viitorul apropiat, artistul va avea şi un bust din marmură.

Anamaria Preda, dezamăgită de apropiaţi

De asemenea, fiica regretatului artist a postat pe Facebook un text emoţionant, alături de o serie de fotografii de la mormânt şi de la parastas. Şi în această postare, Anamaria şi-a exprimat dezamăgirea că niciunul dintre cei care i-au fost apropiaţi lui Aurelian Preda nu a venit la parastas.

6 ani de cand o parte din sufletul meu a murit… Tati, cuvintele sunt de prisos.

Saptamana trecuta pe 24 septembrie am facut pomana de 6 ani la Manastirea Dervent…nu am cum sa multumesc cuiva pentru ca ne-au fost alaturi pentru ca nu ne-a fost nimeni inafara de nepoata si sora ta si bineinteles fratii de la Manastirea Dervent…lor le pot multumi cu tot sufletul pentru bucate si rugaciunea de toate zilele..

Crucea pe care o ai la cap va fi schimbata cu una mare in care tu vei fi sculptat in marime naturala chiar daca tu nu ti-ai dorit lucruri “opulente”…asta pentru linistea sufletului meu. Dumnezeu sa te odihneasca in pace! Te iubesc„, a scris tânăra pe Facebook.

Citeste si Fiica lui Aurelian Preda scrie o carte. Anamaria face dezvăluiri controversate despre tatăl său: „A spus o vorbă înainte să moară”