Fiica lui Aurelian Preda scrie o carte. Anamaria face dezvăluiri controversate despre tatăl său: „A spus o vorbă înainte să moară”

Fiica lui Aurelian Preda scrie o carte. La cinci ani de la moartea tatălui său, Anamaria a decis să aştearnă într-o carte totul despre viaţa profesională şi personală a artistului. Tânăra susţine că tatăl ei mărturisea faptul că nu a cunoscut niciodată fericirea adevarată.

19 ian. 2022, 10:18
Fiica lui Aurelian Preda scrie o carte. Anamaria face dezvăluiri controversate despre tatăl său: „A spus o vorbă înainte să moară”
Fiica lui Aurelian Preda scrie o carte

Fiica lui Aurelian Preda scrie o carte.  ”Primind foarte multe mesaje de la oameni ca vor sa citeasca acea carte, toti au crezut ca poate eu nu vreau s-o public. Este posibil sa fi scris la Viena ceva, insa, nu am gasit nimic.

Asa ca atunci cand voiam sa-mi astern gandurile, decat s-o fac cu oamenii, am scris intr-un jurnal. Acum m-am gandit ca ar trebui sa iau cateva idei pe care sa le transpun intr-o carte in care sa povestesc despre viata mea si a tatalui meu.”, a declarat Anamaria Preda.

Citeşte şi: Fiica lui Aurelian Preda, destăinuire şocantă la cinci ani de la moartea tatălui ei: „Am avut trei tentative de sinucidere, două chiar de curând”

Fiica lui Aurelian Preda scrie o carte

Anamaria Preda susţine că este conştientă această carte va stârni multe controverse. Unele dezvăluiri vor fi despre cei care l-au trădat.

De la moartea tatalui meu am starnit multe controverse. Asta pentru ca parerile oamenilor sunt impartite si vad de afara cum stau lucrurile, nu stiu atat de bine ce s-a intamplat intre noi.

Asa cum s-au starnit controverse cum ca l-am facut de ras pe tatal meu dupa disparitia lui. Nu-mi este teama de absolut nimic, vreau ca cei de acasa sa vada prin acea carte exact ce am simtit eu si ceea ce stiu de la el ca a simtit el. 

Cred ca sfarsitul cartii este cel mai palpitant. Tatal meu a spus o vorba inainte sa moara. A spus ca el nu a cunoscut fericirea adevarata niciodata cat a trait pe pamant! In toti acesti ani am incercat sa inteleg de ce aceasta vorba. Consider ca aceasta fraza spusa de tatal meu au dat un final cartii.

M-am intrebat in acesti ani ce a vrut sa zica, asa ca am explicat la finalul cartii ce am inteles. Tatal meu nu a fost fericit aici niciodata pentru ca nu a trait pentru el, ci pentru cei din jurul lui.

A facut lucrul asta pentru niste straini care l-au doborat dupa moartea lui. Chiar si in timp ce era in viata au facut asta, putin cate putin.”, a mai mărturisit Anamaria Preda, în emisiunea Sub Lupă, la Etno TV.