Fiica lui Aurelian Preda scrie o carte. Anamaria face dezvăluiri controversate despre tatăl său: „A spus o vorbă înainte să moară”

Fiica lui Aurelian Preda scrie o carte. La cinci ani de la moartea tatălui său, Anamaria a decis să aştearnă într-o carte totul despre viaţa profesională şi personală a artistului. Tânăra susţine că tatăl ei mărturisea faptul că nu a cunoscut niciodată fericirea adevarată.
Alina Costache
19 ian. 2022, 10:18
Fiica lui Aurelian Preda scrie o carte. Anamaria face dezvăluiri controversate despre tatăl său:
Fiica lui Aurelian Preda scrie o carte

Fiica lui Aurelian Preda scrie o carte.  ”Primind foarte multe mesaje de la oameni ca vor sa citeasca acea carte, toti au crezut ca poate eu nu vreau s-o public. Este posibil sa fi scris la Viena ceva, insa, nu am gasit nimic.

Asa ca atunci cand voiam sa-mi astern gandurile, decat s-o fac cu oamenii, am scris intr-un jurnal. Acum m-am gandit ca ar trebui sa iau cateva idei pe care sa le transpun intr-o carte in care sa povestesc despre viata mea si a tatalui meu.”, a declarat Anamaria Preda.

Citeşte şi: Fiica lui Aurelian Preda, destăinuire şocantă la cinci ani de la moartea tatălui ei: „Am avut trei tentative de sinucidere, două chiar de curând”

Fiica lui Aurelian Preda scrie o carte

Anamaria Preda susţine că este conştientă această carte va stârni multe controverse. Unele dezvăluiri vor fi despre cei care l-au trădat.

De la moartea tatalui meu am starnit multe controverse. Asta pentru ca parerile oamenilor sunt impartite si vad de afara cum stau lucrurile, nu stiu atat de bine ce s-a intamplat intre noi.

Asa cum s-au starnit controverse cum ca l-am facut de ras pe tatal meu dupa disparitia lui. Nu-mi este teama de absolut nimic, vreau ca cei de acasa sa vada prin acea carte exact ce am simtit eu si ceea ce stiu de la el ca a simtit el. 

Cred ca sfarsitul cartii este cel mai palpitant. Tatal meu a spus o vorba inainte sa moara. A spus ca el nu a cunoscut fericirea adevarata niciodata cat a trait pe pamant! In toti acesti ani am incercat sa inteleg de ce aceasta vorba. Consider ca aceasta fraza spusa de tatal meu au dat un final cartii.

M-am intrebat in acesti ani ce a vrut sa zica, asa ca am explicat la finalul cartii ce am inteles. Tatal meu nu a fost fericit aici niciodata pentru ca nu a trait pentru el, ci pentru cei din jurul lui.

A facut lucrul asta pentru niste straini care l-au doborat dupa moartea lui. Chiar si in timp ce era in viata au facut asta, putin cate putin.”, a mai mărturisit Anamaria Preda, în emisiunea Sub Lupă, la Etno TV.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!