Aurelian Temişan, SĂRUT cu un bărbat. Nimeni nu s-ar fi aşteptat să vadă asta vreodată

Aurelian Temişan a făcut întotdeauna femeile să vibreze, dar se pare că are un efect similar şi asupra bărbaţilor.

RomaniaTV.net
07 nov. 2014, 08:49

Colegi de platou, dar şi de scenă, Jorge şi Aurelian Temişan au fost protagoniştii unei scene pe care până şi unii actori profesionişti ar fi refuzat-o, dacă ar fi făcut parte din scenariu, scrie libertatea.ro.

În cazul lor însă, nu despre scenariu a fost vorba, ci despre o apucătură spontană a lui Jorge, la care Temişan a marşat fără să stea pe gânduri. Travestit în Anda Adam pentru emisiunea „Te cunosc de undeva”, Jorge i-a cerut „o guriţă” juratului şi, surpriză!, a primit-o pe loc.

(w500) Sărutul d

TE CUNOSC DE UNDEVA. Jorge se transformă sâmbătă, 8 noiembrie, în… Anda Adam, colega lui de la „Te cunosc de undeva!”, și va cânta hitul acesteia „Poate fata”. Iar transformarea sa este atât de bine făcută, încât nici măcar mama Andei nu și-a dat seama, din pozele trimise de fiica ei, că nu este aceasta.

„I-am trimis mamei mele, care locuiește în America, mai multe poze făcute cu telefonul și pur și simplu nu și-a dat seama că nu sunt eu!!! Îmi spunea că e foarte frumoasă ținuta și mă întreba unde am cântat și unde filmasem de i-am trimis aceste poze. Când i-am spus că e un băiat, respectiv Jorge, reacția ei a fost: «No way! Get out of here! NU TE CRED!»”, a povestit Anda pentru cei din echipa show-ului.

TE CUNOSC DE UNDEVA. Anda i-a dat și câteva sfaturi lui Jorge, de care acesta a ținut cont: „I-am spus cum să stea drept și cu fundul înapoi, ca să aibă aceeași alură ca a mea și să aibă un posterior cât mai aproape de posteriorul meu real. De asemenea, i-am spus că e important să respecte cât mai mult coregrafia, pentru că eu dansez foarte mult în show-urile mele… O Anda care nu face coregrafie cu dansatorii ei, nu e o Anda veritabilă. Iar lui i-a ieșit incredibil de bine!!!! Ne puteam duce lejer la două concerte diferite în același timp” .