Aurelian Temișan și-a înșelat nevasta? Artistul a dat cărțile pe față: „Este în firea umană să ispitească”

Aurelian Temișan și-a înșelat nevasta? Artistul și Monica Davidescu formează unul dintre cele mai apreciate şi solide cupluri din showbiz. Sunt căsătoriți de 26 de ani și nu dau semne că relația lor scârțâie, chiar dacă, de-a lungul timpului, au mai existat probleme.

20 mart. 2023, 17:03
Aurelian Temișan și-a înșelat nevasta? Artistul a dat cărțile pe față: „Este în firea umană să ispitească”
Aurelian Temișan și-a înșelat nevasta?

Aurelian Temișan și-a înșelat nevasta? Artistul a avut parte de foarte multe experiențe inedite, de-a lungul zecilor de ani pe care și i-a petrecut pe scenă. De aici nu au lipsit nici propunerile primite din partea admiratoarelor sale, care l-au abordat fără niciun pic de reținere pe artist.

Aurelian Temișan și-a înșelat nevasta?

Faptul că Aurelian Temișan și Monica Davidescu au o relație extrem de longevivă de zeci de ani nu le-a împiedicat însă pe femei de la a-și da frâu liber sentimentelor. În  acest sens, juratul de la Te cunosc de undeva a dezvăluit faptul că, în urmă cu ceva timp, a primit chiar o astfel  de propunere din partea unei minore.

Ispitit? De nenumărate ori. Este în firea umană să ispitească, respectiv să fie ispitit. Una dintre laturile meseriei de artist este să întâlnești oameni care flirtează, din diverse motive. Sunt 34 de ani de scenă, mii de spectacole, aproape de fiecare dată am stat de vorbă cu oameni, aproape la fiecare spectacol a fost cineva care să vină și să vrea ceva de la mine. La Brașov a fost acea tânără de 17 ani: ‘Câți ani ai? 17? Mai stai un pic și vorbim peste 2-3 ani!’. Eu am mai fost în Brașov, dar ea nu a mai apărut. Probabil îi trecuse. Și bine că i-a trecut!”, a spus Aurelian Temișan, în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Citește și: Monica Davidescu, despre divorţul de Aurelian Temişan: „Eu, dacă am ceva de spus, spun, el tace”

Monica Davidescu, după 26 de ani de căsnicie cu Aurelian Temişan

Cei doi petrec foarte mult timp împreună, atât acasă, cât şi pe scenă, pentru că ambii sunt actori. Pentru că sunt aproape mereu unul în preajma celuilalt, actriţa spune că nu prea au timp să se certe, pentru că au foarte multe activităţi.

Monica şi Aurelian discută deschis orice problemă, spun ceea ce au de zis și nu se supără dacă mai există și critici, care, spun ei că îi ajută să devină mai buni pentru viitor. “A venit Dora (n.r. fiica lor), de fapt, am consultat un specialist și mi-a spus că va veni la timpul potrivit copilul, așa că a venit la timpul potrivit. (…) Noi (n.r ea și Aurelian Temișan) muncim mult împreună, poate că dăm foarte multă importanță lucrului nostru, poate că dorim întotdeauna să aducem lucruri extraordinare în fața spectatorilor și nu avem timp să ne certăm.

 E destul de greu să primești criticile din partea soțului sau din partea soției. În timp, am învățat și acest lucru, pentru că fiecare că critică înseamnă, de fapt, că ne perfecționăm pentru viitor.”, a declarat Monica Davidescu.