Monica Davidescu, despre divorţul de Aurelian Temişan: „Eu, dacă am ceva de spus, spun, el tace”

Monica Davidescu, despre divorţul de Aurelian Temişan. Cei doi actori împlinesc anul viitor 26 de ani de căsnicie şi formează o echipă excepţională atât în viaţa personală, cât şi pe scenă. Recent, Monica a povestit despre momentul în care l-a cunoscut pe soţul său.

03 dec. 2021, 19:11
Monica Davidescu, despre divorţul de Aurelian Temişan: „Eu, dacă am ceva de spus, spun, el tace”
Monica Davidescu, despre divorţul de Aurelian Temişan

Monica Davidescu, despre divorţul de Aurelian Temişan. Actrița a povestit că l-a cunoscut pe Temișan în cadrul unui spectacol pe care ea l-a prezentat și a dezvăluit şi secretul unei căsnicii atât de lungi. Bineînţeles, a mărturisit că au existat şi cumpene în cuplul lor, însă niciodată nu s-a ajuns să discute despre un posibil divorţ.

Citeşte şi: Liviu Vârciu, amintiri din epoca de glorie a trupei L.A.: „Făceam 10.000 de dolari. Mi-am dat albumul pe o ladă cu gin”

Monica Davidescu, despre divorţul de Aurelian Temişan

Da, aşa ne-am cunoscut. Şi aşa s-a înfiripat scânteia. Dar primul nostru spectacol de anvergură împreună a fost Chicago, aici la TNB. Atunci am şi avut un hop, pentru că erau propuşi 3 actori pentru personajul Billy Flynn: Bănică Jr., soţul meu şi Andrei Duban.

Dar anul următor, Ştefan a început proiectul Dansez pentru tine, aşa că au avut nevoie urgent de Aurelian, însă nu mai avea timp să repete suficient, iar producătorul mi-a spus să repet eu cu el acasă. Şi numai aşa ne-am pregătit şi ne-am şi amuzat că era o scenă în care Roxie Hart îi striga lui Billy Flynn: „Să-mi dai înapoi cei 5.000 de dolari ai mei!“.

Şi noi ne certam ca pe scenă. Iar la un moment dat am auzit paşii vecinilor pe palier… I-am zis soţului: „Tu-ţi dai seama că pe hol oamenii ne aud urlând unul la altul: Să-mi dai cei 5.000 de dolari înapoi! Ce-or crede, bieţii oameni?! Or să spună că ne spargem oalele-n cap.

Eu nu-s pasionată de bucătărie, el nu-i pasionat de bucătărie. Am multe cunoştinţe care spun: Am gătit aseară, am băut un vin cu soţul meu…. Zic: Măi, în bucătărie eu nu mă pot relaxa. Nici să beau vin nu-mi place…

Ei, nouă ne place să descifrăm texte! Atunci de ce să nu facem asta, de ce să nu căutăm piese noi?! Şi în pandemie, când am stat foarte mult şi toate activităţile au fost întrerupte, chiar asta am făcut. Am şi repetat acasă, am făcut şi nişte filmări, soţul meu a făcut şi un videoclip„, a spus actrița pentru Okmagazine.ro.

Întrebată dacă și-a pus vreodată problema de un posibil divorț, Monica Daviedescu a spus: „Eu, dacă am ceva de spus, spun, el tace. Şi apoi lucrurile se rezolvă de la sine. (…) Hopuri au existat, îţi dai seama că nu există persoană fără cusur. Dar nu am ajuns atât de departe încât să ne gândim la divorţ„, a mai declarat Monica Davidescu.

Monica Davidescu a spus și care e secretul unei căsnicii atât de lungi și a vorbit și despre divorț.