AUSTRALIAN OPEN 2017. Veste excelentă pentru Simona Halep, rămâne pe locul 4 în clasamentul WTA

AUSTRALIAN OPEN 2017. Simona Halep va rămâne pe locul 4 în clasamentul WTA ce va fi dat publicităţii, luni, după încheierea Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, indiferent de rezultatele care se vor consemna până la sfârşitul competiţiei.

25 ian. 2017, 10:19
AUSTRALIAN OPEN 2017. Veste excelentă pentru Simona Halep, rămâne pe locul 4 în clasamentul WTA

AUSTRALIAN OPEN 2017. Înainte de meciurile de miercuri, Simona Halep ar mai fi putut fi depăşită de Johanna Konta, în cazul în care britanica ar fi câştigat turneul. Ea a fost învinsă însă de Serena Williams, care are şansa de a ajunge din nou numărul 1 mondial, condiţia fiind, de asemenea, să câştige turneul. În ceea ce o priveşte pe Simona, chiar dacă a fost eliminată în primul tur ea va rămâne numărul 4 mondial după încheierea turneului. Practic, Simona a depăşit-o pe Agnieszka Radwaska, care a pierdut în turul doi, după ce în 2016 jucase semifinale.

Citeşte şi AUSTRALIAN OPEN 2017. Revoluţia veteranelor, Serena Williams şi Lucic-Baroni joacă semifinalele. Împreună au 69 de ani

AUSTRALIAN OPEN 2017. „Norocul” Simonei  a fost că nu a pierdut niciun punct, ea fiind inaugurată în runda inaugurală atât în 2016, cât şi în 2017. Totuşi, compatrioata noastră a fost devansată de jucătoarea cehă Karolina Pliskova, ajunsă până în sferturi, unde a fost învinsă de Mirjana Lucic-Baroni. Astfel, locul câştigat în dauna Radwanskăi a fost pierdut în faţa Pliskovei, astfel că help va rămâne pe locul 4.