Australian Open 2022 Simona Halep, adversar facil în primul tur. Ce se întâmplă cu Novak Djokovic

Simona Halep, locul 15 WTA şi favorită 14, o va întâlni pe poloneza Magdalena Frech, locul 105 WTA, în primul tur la Australian Open 2022.

13 ian. 2022, 08:13
Australian Open 2022 Simona Halep, adversar facil în primul tur. Ce se întâmplă cu Novak Djokovic

Australian Open 2022 Simona Halep, adversar facil în primul tur. Românca o va întâlni pe poloneza Magdalena Frech, locul 105 WTA, în primul tur la Australian Open 2022. Ziua de disputare a partidei urmează să fie anunțată de organizatori.

Australian Open 2022 Simona Halep, adversar facil în primul tur. Ghinion pentru Sorana Cîrstea

Conform tragerii la sorţi de joi, Simona Halep ar putea evolua contra britanicei Emma Răducanu în turul al treilea!

Simona Halep dezvăluie momentul care i-a schimbat cariera. Previziunea împlinită după doar patru luni: „Simţeam!”

Sorana Cîrstea o va întâlni în runda inaugurală pe Petra Kvitova, Cehia favorită 20, în timp ce Gabriela Ruse va da piept cu Jasmine Paolini, Italia. Ocean Dodin, Franța, va fi adversara Irinei Begu, iar Jaqueline Cristian o va întâlni pe Greet Minnen (Belgia).

Novak Djokovic este favoritul nr. 1 pe tabloul masculin

Novak Djokovic și-a aflat adversarii de la Australian Open, iar sârbul a beneficiat de o tragere la sorți norocoasă. Nole a avut emoții toată săptămâna, n-a știut dacă îi va fi permis să joace la Melbourne, însă sorții i-au surâs în această dimineață. Alex Hawke, ministrul Imigării, n-a anunțat nicio decizie în privința lui, astfel că sârbul a luat parte la tragerea la sorți. În primul tur, îl va întâlni pe compatriotul Miomir Kecmanovic (22 de ani, 78 ATP). Nole ar putea da peste americanul Tommy Paul (24 de ani, 41 ATP) în turul secund, un alt adversar facil pentru liderul mondial. Djokovic se află pe aceeași parte de tablou cu Rafael Nadal și Alexander Zverev, pe care i-ar putea întâlni în semifinale, respectiv „sferturi”.