AUSTRALIAN OPEN: Îşi pot apăra titlurile Serena Williams şi Novak Djokovic? Poate face Halep mai mult?

Australian Open, primul turneu de Mare Şlem al anului, bate din ce în ce mai tare la uşă. În scenă vor intra cele mai mari nume din tenis, printre care şi câştigătorii de anul trecut, Serena Williams şi Novak Djokovic. Speranţele noastre se îndreaptă spre Simona Halep. Ce vor face ei?

15 ian. 2016, 09:50
AUSTRALIAN OPEN: Îşi pot apăra titlurile Serena Williams şi Novak Djokovic? Poate face Halep mai mult?

În 2015, doi jucători au dominat tenisul mondial, Serena Williams şi Novak Djokovic. 

Americanca a câştigat trei turnee de Mare Şlem din patru şi s-a aflat la două meciuri distanţă de a deveni prima jucătoare după Steffi Graf în 1988 sa obţină Marele Şlem (cele 4 turnee de Mare Şlem câştigate într-un singur sezon). Djokovic a reuşit calificarea în toate cele 4 finale de Mare Şlem din 2015.

Australian Open începe luni. Vor fi cei doi în stare să domine de la început anul? Este loc şi pentru Simona Halep? Sunt întrebari înainte de Melbourne, iar noi vor încerca să le răspundem.

Cotele la pariuri pentru cei trei, pe meciurile de la Australian Open, se gasesc aici, unde puteti incasa si un bonus de pana la 200 de lei la pariuri sportive.

Este Serena vulnerabilă?

Numarul 1 mondial s-a luptat cu un virus la Roland Garros si a trebuit sa se lupte in drumul spre titlu castigand cinci din cele sapte partide in trei seturi. Cu 21 de titluri de Mare Slem la activ, Serena vine la Melbourne sa il ia pe al 22-lea.

Nu trebuie uitat ca ea s-a retras în ianuarie din ceea ce ar fi trebuit sa fie debutul sau de sezon, meciurile din Cupa Hopman. A motivat o accidentare la genunchi. Un genunchi care a tras-o in jos, fara sa dea vina pe el,in semifinala pierduta anul trecut la US Open cu Roberta Vinci. 

Cifrele sunt seci si arata ca nu a jucat anul acesta in nici un turneu si va intra la Melbourne din pripa. Din ceea ce vorbeste presa americana, Serena nu va fi apta complet la Melbourne si va trebui, ca si la Ronald Garros anul trecut, sa castige meciuri de lupta.

Despre Djokovic si Halep, cititi mai departe pe onlinesport.ro.