Australian Open. Simona Halep joacă, luni, cu Lizette Cabrera. Cum arată ţinuta româncei

Australian Open. Simona Halep, Irina Begu, Sorana Cîrstea şi PatriciaŢig vor evolua, luni, în runda inaugurală, la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, va evolua în primul tur cu australianca Lizette Cabrera, locul 140 WTA, beneficiară a unui wild card.

08 feb. 2021, 00:01
Australian Open. Simona Halep joacă, luni, cu Lizette Cabrera. Cum arată ţinuta româncei
Simona Halep joacă, luni, cu Lizette Cabrera

Australian Open. Simona Halep joacă, luni, cu Lizette Cabrera. Meciul va avea pe loc pe arena Rod Laver, de la ora 10.00.

Partida Mihaela Buzărnescu, locul 138 WTA – Bianca Andreescu (Canada), locul 8 WTA va avea loc pe John Cain Arena, de la ora 07.00.

Irina Begu, locul 79 WTA, va evolua în prima manşă cu Nina Stojanovici (Serbia), pe terenul 14, de la ora 02.00.

Patricia Ţig, locul 56 WTA şi Sorana Cîrstea, locul 72 WTA, se vor confrunta în meci direct pe terenul 14, nu înainte de ora 07.00.

Australian Open. Simona Halep a arătat ţinute în care va juca

Campioana en-titre de la Wimbledon le-a arătat fanilor echipamentul pus la dispoziție de Nike pentru Grand Slam-ul de la Melbourne. Printr-o postare pe Instagram, Simona a prezentat modelul pus la dispoziție de producătorul american de echipament sportiv.

Simona Halep s-a declarat încântată de cum arată echipamentul pe care l-a primit de la sponsorul tehnic. Pe Simona Halep o vom putea urmări la treabă mâine, pe Rod Laver Arena, de la ora 10.00, în direct pe Eurosport 1. Dacă va trece de Cabrera, sportiva noastră o va întâlni în turul secund pe câștigătoarea meciului dintre Doi și Tomljanovic.

Așa arată traseul virtual al Simonei Halep:

1R: Lizette Cabrera

2R: Doi/Tomljanovic

3R: Kudermetova

4R: Swiatek/Rybakina

QF: Serena Williams

SF: Osaka/Muguruza

F: Barty/Kenin/Svitolina

Simona Halep vrea să devină mamă

Simona Halep vrea să devină mamă, consideră că s-a maturizat şi se simte fericită alături de logodnicul ei, Toni Iuric. Sportiva susține că viața ei bate tenisul și subliniază că cea mai mare emoție sau o bucurie similară cu cea trăită în urma cu trei ani i-ar putea aduce numai venirea unui copil pe lume.

Să am un copil! Cred că o să depășească orice senzație pe care am avut-o eu în tenis. Am spus-o mereu: viața mea bate tenisul. Am trăirile mele, împlinirile mele, iar tenisul este ca o completare. Este ceva ce mi-am dorit să fac și mi-am dedicat toata viata acestui sport, dar ramane limitat, adică nu poate să ia fața vieții mele.

Aici nu e ca-n tenis. Orice fac în viață, am un plan. Dar, ajustez orice plan de-al meu persoanei de lângă mine, familiei și așa mai departe. Am învățat, oarecum, în ultimul an să trăiesc zi de zi și să mă bucur de fiecare zi. M-am maturizat și sunt împlinită”, a spus sigură pe ea Simona Halep, în cadrul emisiunii 500 de apropo-uri.