Autobuz deturnat de şoferul care a cedat nervos după ce a fost certat că a întârziat

Un șofer din Timișoara a deturnat autobuzul plin cu călători către garaj, supărat că a fost certat de călători.

06 oct. 2018, 19:09
Autobuz deturnat de şoferul care a cedat nervos după ce a fost certat că a întârziat

O călătoare l-a amenințat că sună la directorul companiei publice de transport, a început să-l jignească astfel că șoferul a schimbat brusc traseul. 

Călătorii au chemat poliția, iar oamenii legii au intervenit și l-au dus la Clinica de Psihiatrie, de unde a fost trimis la Spitalul Județean, pentru că avea tensiunea foarte mare. 

„Fără să anunțe, șoferul a schimbat brusc traseul. Ne-a zis că ne duce pe toți în garaj, să ne certăm cu șeful lui. Era supărat că o femeie i-a reproșat că a întârziat. Am chemat poliția, a venit alt autobuz, ne oprise lângă Pensiunea Vlad, pe Rebreanu. Unii oameni așteptau de la 17′, a povestit un călător pentru tion.ro.

„În stație la Veteranilor a urcat o doamnă foarte supărată că a întârziat. Am vorbit cu șoferul, mi-a spus că a avut undeva la 13 minute întârziere, mi-a spus că nu avea ce să facă, erau ambuteiaje, nu are bandă specială. Doamna a început să îl jignească, i-a spus că sună ea la director și s-a coalizat cu alți călători, care au început să-l facă în fel și chip. El le-a explicat că nu este vina lui, că sunt ambuteiaje, că nu sunt destui șoferi șamd. S-a enervat și el și, în loc să meargă înainte, a făcut dreapta pe Rebreanu, intenționat, pentru că era foarte supărat, a tras dreapta și le-a spus că se retrage în garaj, că este foarte nervos și se simte foarte jignit. O parte dintre călători au coborât, alții au rămas și au sunat la poliție”, ne-a declarat Nicu Bitea, directorul STPT.