Autobuz Otokar al STB, înzăpezit pe traseu. Călătorii l-au împins pentru a-l scoate din zăpadă

Imagini uluitoare au fost surprinse în apropiere de Bucureşti, după prima ninsoare puternică în noaptea de miercuri spre joi. Un autobuz Otokar al societăţii de transport STB a fost împins de mai mulţi călători, după ce a rămas înzăpezit pe drum. 

RomaniaTV.net
06 feb. 2020, 11:27

Incidentul a avut loc joi dimineaţă în localitatea Bragadiru din judeţul Ilfov, aşa cum susţine un internaut care a publicat pe Facebook imaginea inedită. În fotografie se vede cum cel puţin şase călători încearcă să împingă un autobuz Otokar al STB care a rămas înzăpezit.

 

Deocamdată, nu există informaţii despre traseul pe care circula autobuzul, având în vedere nu a funcţionat display-ul pe care este afişat numărul autobuzului.

Unii dintre internauţi au făcut ironii pe seama faptului că autobuzul a fost împins de călători.

„Taxa de împins la autobuz 2.5 lei. O fi bine doamna Firea?”, a scris un bărbat pe Facebook care a distribuit imaginea inedită.

Recent, Societatea de Transport Bucureşti (STB) a solicitat creşterea tarifului de călătorie la 2,5 lei, în condiţiile în care actualul tarif nu a mai fost modificat de 11 ani, a declarat directorul general al STB, Andrei Creci, potrivit Agerpres. În 2018, Gabriela Firea promite transport gratuit în Bucureşti. 


loading...