Autobuz plin cu pasageri inundat în Cluj-Napoca. Apa a năvălit peste călători

Scene de groază într-un autobuz plin cu pasageri din Cluj-Napoca. Apa a intrat în vehicul în urma furtunii cu precipitații abundente care lovit orașul.

24 mai 2023, 21:27
Autobuz plin cu pasageri inundat în Cluj-Napoca. Apa a năvălit peste călători

Autobuzul plin cu pasageri a fost inundat. Un pasager a postat mai multe imagini pe Tik Tok.

O ploaie torențială de câteva zeci de minute a transformat Cluj-Napoca într-o mică Veneție. Apele au acoperit mai multe străzi din oraș, iar traficul a fost afectat în mod serios. Situația a fost mai dificilă în parcarea unui centru comercial, unde mai multe persoane au rămas în mașini și au avut nevoie de ajutorul pompierilor pentru a fi salvate.

Ploaia torențială a cauzat probleme în tot Clujul. Zona Vino Mall a fost inundată, dar și șoseaua principală de la intrarea în municipiul Cluj Napoca, dinspre Florești.

Salvatorii de la Detaşamentul 2 de pompieri Cluj au intervenit, miercuri după amiază, în parcarea mall-ului Vivo din Cluj Napoca unde mai multe persoane au rămas blocate cu autoturismele în parcarea centrului comercial, inundată în urma unei ploi torenţiale.

„Colegii au ajuns la faţa locului, sunt patru maşini blocate în apă, au fost evacuate 10 persoane conştiente, cooperante”, informează reprezentanţii ISU Cluj.

Șoferii s-au descurcat cu greutate în trafic, potrivit imaginilor postate pe InfoTrafic Cluj Napoca.