Autobuzele liniei turistice vor circula pe un traseu modificat, sâmbătă şi duminică

Autobuzele liniei turistice vor circula pe un traseu modificat, sâmbătă și duminică, ca urmare a restricționării traficului rutier pe Calea Victoriei pentru desfășurarea unui eveniment cultural între Piața Victoriei și strada George Enescu.

02 iun. 2017, 13:00
Autobuzele liniei turistice vor circula pe un traseu modificat, sâmbătă şi duminică

Către „Piața Unirii”, autobuzele double-decker vor circula pe traseul de bază între terminalul ,”Piața Presei” și Piața Victoriei, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Lascăr Catargiu, Bd. Gheorghe Magheru, Bd. Nicolae Bălcescu, Str. Dem I. Dobrescu, Cal. Victoriei, apoi traseul actual, a anunțat, vineri, Regia Autonomă de Transport București.

Potrivit Agerpres, celălalt sens nu va fi modificat.

RATB a deschis pe 15 mai linia turistică, iar patru autobuze double-decker vor circula zilnic, la intervale de 20-25 de minute, pe traseul cuprins între Piața Presei și Piața Unirii.

Având o capacitate de 77 de locuri fiecare, dintre care 50 pe platformă, autobuzele vor fi la dispoziția turiștilor între orele 10:00 — 21:00. Traseul autobuzelor este: Piața Presei, Arcul de Triumf, Șoseaua Kiseleff, Piața Victoriei, Calea Victoriei, Palatul CEC, Palatul Parlamentului, cu revenire prin Piața Unirii, Piața Universității, Piața Romană, Piața Victoriei, Piața Charles de Gaulle, Arcul de Triumf, Muzeul Satului, Piața Presei.

Cardul de călătorie poate fi procurat direct din autobuz, la prețul de 25 de lei. Pentru copiii cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani, prețul acestuia este 10 lei (pentru cei cu vârsta de până la 7 ani transportul este gratuit).


loading...