Autocar cu 40 de pasageri, accident grav în Buzău cu maşina de pompieri

Un accident grav s-a petrecut, marţi, la ieşire din municipiul Buzău. Un autocar în care se aflau 40 de pasageri a lovit o autospecială de pompieri.

20 sept. 2022, 23:47
Autocar cu 40 de pasageri, accident grav în Buzău cu maşina de pompieri
Autocar cu 40 de pasageri, accident cu maşina de pompieri

Autocar cu 40 de pasageri, accident grav în Buzău cu maşina de pompieri. Accidentul s-a soldat cu pagube materiale şi o sperietură serioasă pentru zecile de călători

Autocar cu 40 de pasageri, accident cu maşina de pompieri. A fost deschis dosar penal

Citeşte şi Accident bizar, un renumit actor rus a murit pe loc

Autobuzul era înmatriculat în Republica Moldova şi era plin de turişti. Autocarul se îndrepta spre Bucureşti când, la un moment dat, a lovit în plin o maşină de pompieri care venea de la o intervenie şi vira într-o intersecţie.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma impactului. Autocarul a fost tras pe dreapta, pentru a se verifica dacă mai poate transporta în siguranță grupul de turişti din Republica Moldova, potrivit stiridebuzau.ro. 

Poliţiştii au deschis dosar penal şi fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul.

Accident tragic în Neamț. Un șofer de tir a murit după ce a intrat pe contrasens într-un alt camion

Un alt accident cumplit s-a petrecut tot marţi, în Neamţ. Un șofer de tir a murit după ce a intrat pe contrasens într-un alt camion. Tragedia s-a petrecut pe DN15 B, în zona localității Petru Vodă.

„Pe DN 15B, în zona localității Petru Vodă, județul Neamț, s-a produs un accident rutier între 2 autocamioane (unul gol și unul încărcat cu lemne), care au intrat în coliziune frontală ca urmare a unei pătrunderi pe contrasens. În urma impactului a rezultat decesul unui conducător auto. Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers”, a transmis Centrul Infotrafic al Poliției Române.

În urma accidentului mortal, traficul a fost blocat timp de mai multe ore.

Citeşte şi Accident cu microbuz pe DN2. Două persoane sunt rănite