Accident cu microbuz pe DN2. Două persoane sunt rănite

Un microbuz s-a ciocnit, marţi, cu un autoturism, pe DN2 (E85), în localitatea Mărăşeşti, judeţul Vrancea, două persoane fiind rănite.

20 sept. 2022, 12:20
Accident cu microbuz pe DN2. Două persoane sunt rănite

Două persoane au fost rănite marţi, pe DN 2, la Mărăşeşti, după coliziunea între un microbuz şi un autoturism, în urma căreia ambele vehicule au ieşit în afara părţii carosabile.

„Poliţiştii Serviciului Rutier intervin la un accident rutier sesizat prin apel 112. Conform primelor informaţii, pe DN2 – E85, la Mărăşeşti, a avut loc o coliziune între un microbuz şi un autoturism. În urma coliziunii, ambele vehicule implicate au părăsit partea carosabilă. A fost solicitată intervenţia ambulanţei pentru două persoane rănite”, a transmis IPJ Vrancea.

Citeşte şi: Accidente grave pe şoselele din România. O persoană a murit pe loc, iar alte 12 au fost rănite încă de la primele ore ale dimineţii

În urma coliziunii dintre cele două vehicule, au fost răniţi conducătorul microbuzului şi un pasager al autoturismului.

Citeşte şi: Val de accidente în weekend. O fetiţă de patru ani a murit după ce a fost lovită în plin de o maşină

Ambii conducători auto au fost testaţi alcoolscopic, rezultatele fiind negative. Cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul rutier.