Autocar cu 40 de pasageri, răsturnat în Ialomiţa. A fost activat Planul Roșu de intervenție

Un autocar s-a răsturnat duminică dimineață, în apropierea localității Iazu, județul Ialomița. A fost activat Planul Roșu de intervenție.

26 nov. 2023, 09:53
Autocar cu 40 de pasageri, răsturnat în Ialomiţa. A fost activat Planul Roșu de intervenție

Un autocar în care se aflau 40 de persoane s-a răsturnat duminică dimineaţă în zona localităţii Iazu, informează ISU Ialomiţa. Având în vedere numărul persoanelor implicate, la nivelul judeţului Ialomiţa, Planul Roşu de intervenţie a fost activat.

Citește și: Alertă COD ROȘU de viscol și ninsori puternice în șase județe. Circulație oprită pe Autostrada Soarelui, pe Podul Brăila și alte drumuri naționale

În autocar se aflau 38 de pasageri și 2 șoferi, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița.

La locul evenimentului s-au deplasat de urgenţă şase echipaje de salvatori din cadrul Detaşamentului de pompieri Slobozia, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal şi victime multiple, un microbuz şi o ambulanţă SMURD.

În sprijinul salvatorilor au intervenit şi două echipaje SAJ tip B şi un echipaj tip C şi o autospecială de transport personal şi victime multiple de la ISU B-IF.

Citește și: Avarii pe calea ferată din cauza ninsorii şi viscolului. Trenuri oprite în Constanța și Galaţi, șapte bariere nu funcționează

Toate persoanele implicate au fost preluate şi transportate către Şcoala din localitatea Iazu pentru adăpostire.