Autocar cu 47 de copii, împlicat într-un accident rutier în Iași. A fost activat plan roșu de intervenție

Un autocar cu 47 de copii şi patru adulţi şi un autoturism sunt implicate, joi, într-un accident rutier pe DN 28, în judeţul Iaşi, în zona localității Miroslavele.

27 apr. 2023, 13:52
Autocar cu 47 de copii, împlicat într-un accident rutier în Iași. A fost activat plan roșu de intervenție

Încă un autocar cu elevi este implicat într-un accident rutier în ultimele 24 de ore. De această dată este vorba despre un autocar cu 47 de copii și patru adulți.

„Accident rutier produs pe DN28, între un autoturism și un microbuz (cu 47 copii și 4 adulți, fără victime). La locul evenimentului acționează un echipaj de descarcerare, o autospecială de transport victime multiple, un echipaj de prim ajutor și un echipaj de intervenție.

La locul evenimentului rutier activitatea este coordonată de către inspectorul șef, colonel Grădinaru Ionuț. Planul roșu de intervenție este activat cu ora 13.13, iar la ora 13.24 a fost dezactivat. La locul intervenției se deplasează 2 microbuze pentru preluarea pasagerilor și se lucrează pentru repunerea în trafic a microbuzului”, a transmis ISU Iaşi.

Citeşte şi: Autocar cu 42 de pasageri, implicat într-un accident la Pufești. A fost activat PLAN ROȘU de intervenție

Sursa citată a transmis că la locul evenimentului acţionează un echipaj de descarcerare, o autospecială de transport victime multiple, un echipaj de prim ajutor şi un echipaj de intervenţie.

Din primele informaţii, accidentul nu pare a fi grav.

Accidentul vine la câteva ore după ce 90 de elevi cu vârste cuprinse între 15-18 ani au fost implicaţi într-un accident cu două autocare la Hula Bradului.