Nouăzeci de copii implicaţi într-un accident cu două autocare la Hula Bradului. A fost activat Planul Roşu de Intervenţie VIDEO

Un accident rutier grav a avut loc, miercuri seara, la Hula Bradului. Două autocare în care se aflau 90 de minori au fost implicate în eveniment.

26 apr. 2023, 21:18

Nouăzeci de copii implicaţi într-un accident cu două autocare la Hula Bradului. ISU Sibiu intervine de urgență pe DN1 la Hula Bradului, la un accident rutier între două autocare, anunţă Ora de Sibiu. „Din primele informații sunt implicate aproximativ 90 de persoane minore cu vârste cuprinse între 15-18 ani. La nivelul județului Sibiu s-a activat Planul Roșu de intervenție”, informează Andreea Stefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Totodată, a fost activat Planul Roşu de Intervenţie. La locul evenimentului rutier sunt prezente autospeciala pentru transport victime multiple, trei echipaje SMURD și patru autospeciale ale Serviciului de Ambulanță Sibiu. „Toate persoanele sunt autoevacuate, 34 de persoane primesc îngrijiri medicale, nu sunt persoane încarcerate, nici persoane grav rănite”, a spus sergentul major Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Citeşte şi: Accident grav cu 10 victime pe centura Timișoarei. Momentul impactului frontal, surprins de o cameră de bord. Șoferul vinovat intrase în depășire pe linia continuă

„Serviciul de Ambulanță Județean Sibiu a trimis de urgență toate echipajele disponibile în acest moment la un eveniment rutier petrecut pe DN1, pe Hula Bradului, unde două autocare au intrat în coliziune față-spate. Echipajele sosite la fața locului asistă la momentul acesta copiii din cele două autocare și se pare că în jur de 25-30 de copii vor fi transportați la spital”, a transmis Ambulanța Sibiu.

Citeşte şi: Autocar cu 42 de pasageri, implicat într-un accident la Pufești. A fost activat PLAN ROȘU de intervenție

„Polițiștii Serviciului Rutier Sibiu intervin la un eveniment rutier produs pe DN1, în zona Poiana Bradului. Din primele date de la fața locului, polițiștii rutieri au constatat ca între două autocare in care se aflau aproximativ 85 de elevi s-ar fi produs o coliziune față – spate. Traficul rutier se desfășoară pe un singur sens, alternativ”, a explicat Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.